Λίγες ημέρες απομένουν για τους ημιτελικούς της Eurovision 2021 και η Στεφανία Λυμπερακάκη πραγματοποίησε σήμερα στην σκηνή του Rotterdam Ahoy την πρώτη της τεχνική πρόβα.

Η Στεφανία φορούσε μια ολόσωμη μωβ φόρμα δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου, η οποία άφηνε γυμνά τα χέρια της, μωβ γάντια που έφταναν ως τον αγκώνα και ψηλές μπότες ίδιου χρώματος. Στη διάρκειας μισής ώρας πρόβα, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα, η Στεφανία και οι χορευτές Νίκος Κουκάκης, Κώστας Παυλόπουλος, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Γιακουμόγλου ανέβηκαν στην σκηνή πολύ καλά προετοιμασμένοι και με αυτοπεποίθηση.Κατά την έναρξη του τραγουδιού η Στεφανία εμφανίστηκε σε ένα catwalk ίδιου χρώματος, ενώ οι χρωματισμοί της σκηνής ήταν σε μωβ χρώματα. Και ως δια μαγείας, με τα ειδικά visual effects που χρησιμοποιεί η ελληνική αποστολή, είδαμε τη Στεφανία να χάνεται σε ένα ταξίδι, σε μια σύγχρονη μαγική πόλη. Οι χορευτές συντονίστηκαν στις κινήσεις της, σε μια καλοδουλεμένη χορογραφία που έχει ετοιμάσει ο μετρ του είδους, Φωκάς Ευαγγελινός.Η Στεφανία ανέβηκε σε μια σκάλα -η οποία είναι επιμελώς κρυμμένη πίσω από τα εφέ- και πέταξε ανάμεσα στα κτίρια μιας ονειρικής πόλης. Στη γέφυρα του τραγουδιού, η εικονική πραγματικότητα έγινε… αληθινή και οι χορευτές ντυμένοι στα λευκά πλαισίωναν τη Στεφανία ενώ έντονοι φωτισμοί έδεναν αρμονικά το σύνολο.
 
Δείτε το βίντεο: 
 
[youtube url=”https://youtu.be/debsXw_5f1I”]
 
Η Στεφανία, όπως την έχουμε συνηθίσει άψογη φωνητικά και παρά το όποιο άγχος μπορεί να είχε ανεβαίνοντας στη σκηνή του Ahoy arena, παρέδωσε μια εξαιρετική παρουσίαση. Είναι, άλλωστε, αυτό που είχαν πει όλοι οι συντελεστές, ότι πάνω στη σκηνή μεταμορφώνεται. Οι αντιδράσεις στο Press center ήταν ξέφρενες καθώς αυτό που όλοι περίμεναν αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο επί σκηνής.
Η πρώτη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής ολοκληρώθηκε με επιτυχία αφήνοντας το αίσθημα της ικανοποίησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Η σημερινή ήταν η πρώτη πρόβα του Last Dance στη σκηνή του Ahoy arena και σίγουρα θα δούμε σε όλο του το μεγαλείο όσα έχει ετοιμάσει η Ελληνική αποστολή στη δεύτερη πρόβα, την Πέμπτη 13 Μαΐου στις 12:40.
 
stefania105ga-682x384
«Στην σκηνική εμφάνιση χρησιμοποιούνται visual effects -που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision- χωρίς ωστόσο να αποδυναμώνουν και να επισκιάζουν τη δυναμική παρουσία και ομορφιά της Stefania, η οποία είναι η νεότερη συμμετέχουσα στον φετινό διαγωνισμό» σύμφωνα με τον Φωκά Ευαγγελινό που υπογράφει τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής.
Η ελληνική αποστολή εργάστηκε μεθοδικά και εντατικά στην εφαρμογή της συγκεκριμένης ιδέας και συνεργάστηκε με εξαιρετικούς επαγγελματίες: Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας Vrettos Vrettakos, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Stefania.
stefania105e
Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού. Ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών. Η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών. Μαζί με την Stefania στην σκηνή εμφανίζονται οι έμπειροι χορευτές: Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Γιακουμόγλου, Νίκος Κουκάκης, Κώστας Πουλόπουλος.

Leave a Comment