Μια συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις παραχώρησε ο CEO και συνιδρυτής της Panik Εntertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Άννα Βίσση, την Δέσποινα Βανδή, την Καίτη Γαρμπή και την Ελένη Φουρέιρα.
Η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε σε video και μίλησε για τον Γιώργο Αρσενάκο. «Είναι άνθρωπος της καρδιάς μου. Τον θαυμάζω, τον εκτιμώ, είναι από τους πλέον έντιμους που έχω γνωρίσει, νιώθω μαζί του σιγουριά και ασφάλεια. Γελάμε πάρα πολύ και τον λέω αρραβωνιαστικό μου, αλλά μάλλον του πέφτω λίγο μεγάλη, αλλά πιστεύω θα το λύσουμε. Σ’ αγαπώ, να μην αλλάξεις ποτέ».
«Η Καίτη έχει κάνει μια τεράστια πορεία και κάποια στιγμή χρειάστηκε ανανέωση. Εκείνη τη στιγμή βρεθήκαμε και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της», είπε εκείνος.
 
 
Σε μήνυμά της η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε:  «Μεγαλώσαμε μαζί. Χαίρομαι πολύ για την επιτυχία του γιατί πραγματικά το αξίζει. Αν εγώ δουλεύω πολύ, εκείνος δουλεύει πάρα πολύ. Υπήρχαν στιγμές που δεν κοιμόταν. Αυτό που θαυμάζω είναι η εξυπνάδα του, είναι από τους πιο ευφυής ανθρώπους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη Eurovision και βγαίνει η βαθμολογία, ήμασταν στην 5η θέση και περίμενα μια στήριξη και μου λέει “πρώτη θα βγεις”. Όταν τελείωσε κλαίγαμε μαζί. Σε ευχαριστώ για ότι έχεις κάνει για μένα».
Απαντώντας, ο Γιώργος Αρσενάκος μίλησε για το παρασκήνιο με την τραγουδίστρια και τη Eurovision: «Πιστεύαμε ότι ταιριάζει στη Eurovision. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με το κρατικό κανάλι της Ελλάδας αλλά δεν ήθελαν, δεν πίστευαν, δεν είδαν το όραμά μας. Δεν ξέρω αν ήταν η καταγωγή της. Όλα περνάνε από το μυαλό μου, η ιστορία όμως έδειξε. Η Ελένη βγήκε με την Κύπρο που δεν ήταν φαβορί, χωρίς συμμαχίες και καταφέραμε και ευχαριστώ στο ΡΙΚ που πίστεψαν και τους αποδείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε».
Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει η συνύπαρξη Άννας Βίσση – Δέσποινας Βανδή.  «Ήταν ιδέα του Νίκου Κοκλώνη. Όταν μου το είπε γέλασα. Είπα “ποιος μπλέκει;”. Γέλασα αλλά εκείνος επέμενε. Μου λέει κάνε μια κρούση, τελικά τα καταφέραμε. Εφόσον έγινε το τηλεοπτικό είπαμε να το συνεχίσουμε δισκογραφικά και σε ζωντανές εμφανίσεις. Το θέμα είναι να μπορέσουν οι συνθήκες λόγω COVID να μας αφήσουν να το κάνουμε, να έχουμε μια μεγάλη παραγωγή και ένα γεμάτο μαγαζί, όχι στο 50%. Μπορεί να βγάλουν και δύο τραγούδια μαζί. Θα είναι υπέροχη συνεργασία».

Leave a Comment