Ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με το πολυπλατινένιο δίδυμο δημιουργών Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου.

Μετά την μπαλάντα «Να Είσαι Ευτυχισμένη», που ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay και μετρά πάνω από 3,1 εκατομμύρια views στο YouTube, ο Γιώργος Λιβάνης θα μας ξεσηκώσει με ένα ρυθμικό single.
Το νέο τραγούδι του θα έχει τίτλο «Θέλω Κι Άλλα» και θα φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη μουσική και του Ηλία Φιλίππου στους στίχους.Tο «Θέλω Κι Άλλα» θα συνοδεύεται από ένα άκρως καλοκαιρινό music video που γυρίστηκε στην πανέμορφη και γραφική Ύδρα μην τη σκηνοθετική επιμέλεια του Σπύρου Φυλακτού.
Μία πρόγευση τόσο από το ίδιο το τραγούδι όσο και από το music video το δίνει το teaser που έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιώργος Λιβανής μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.
«Η χαρά μου είναι τεράστια! Κυκλοφορεί το νέο μας τραγούδι με τον Ηλία Φιλίππου και τον Κυριάκο Παπαδόπουλου με ένα video clip που θα σας ταξιδέψει! Ανυπομονώ να το ακούσετε!», έγραψε ο ταλαντούχος τραγουδιστής.
Το νέο τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη με τίτλο «Θέλω Κι Άλλα» θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum την Παρασκευή 28 Μαΐου.
 
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment