Η Jennifer Lopez μοιράστηκε μια τρυφερή στιγμή με τη μητέρα της Guadalupe Rodríguez κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης της συναυλίας «VAX Live: The Concert to Reunite the World» της οργάνωσης «Global Citizen» για την ενθάρρυνση του εμβολιασμού κατά του COVID-19.

Η 51χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του «SoFi Stadium» στο Inglewood της Καλιφόρνιας για να προσφέρει στους θεατές ένα καταπληκτικό σετ, το οποίο περιλάμβανε μια ξεχωριστή ερμηνεία του τραγουδιού «Sweet Caroline» του Neil Diamond.Πριν προχωρήσει στο τραγούδι, η Jennifer Lopez είπε: «Δεν κατάφερα να περάσω τα Χριστούγεννα με τη μητέρα μου φέτος, για πρώτη φορά σε όλη μου τη ζωή. Ήμασταν μακριά πολύ καιρό, αλλά είναι εδώ μαζί μου απόψε και είναι εμβολιασμένη».
«Και όταν σκεφτόμουν ποιο τραγούδι θα τραγουδήσω απόψε, θυμήθηκα το τραγούδι που πάντα μου τραγουδούσε όταν ήμουν μωρό. Έτσι, αν μου κάνεις τη χάρη, θα ήθελα να το τραγουδήσουμε απόψε».
«Εντάξει, θα το τραγουδήσουμε. Ας το κάνουμε σαν νανούρισμα. Τραγούδησέ το στον κόσμο όπως ακριβώς το τραγουδούσες, εντάξει;», είπε η Jennifer Lopez στη μητέρα της.

Η 75χρονη Guadalupe Rodríguez ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την κόρη της και άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού σε «Sweet Jennifer», όπως συνήθιζε να κάνει όταν τραγουδούσε το κομμάτι σαν νανούρισμα στη μικρή Jennifer.Τη φιλανθρωπική συναυλία παρουσίασε η Selena Gomez και εκτός από την Jennifer Lopez, τραγούδησαν ο Eddie Vedder των Pearl Jam, οι Foo Fighters, ο J Balvin και η H.E.R.
 

Πηγή:https://www.hit-channel.com/

Leave a Comment