Τον Νικ Κέιμεν αποχαιρέτησε με διάφορα ποστς στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης η Μαντόνα. Όπως είναι γνωστό, η διάσημη τραγουδίστρια είχε μεγάλη αδυναμία στο μοντέλο της Levi’s και τραγουδιστή και οι δυο τους έκαναν στενή παρέα.

Ο Νικ Κέιμεν πέθανε σε ηλικία 59 ετών από πολύμηνη ασθένεια, η οποία τον ταλαιπωρούσε, βυθίζοντας σε θλίψη φίλους και γνωστούς του. Στην αρχή της καριέρας του είχε συνεργαστεί με τη θρυλική ποπ σταρ, καθώς η ίδια προσφέρθηκε να επιμεληθεί την σύνθεση και την παραγωγή του τραγουδιού «Each Time You Break My Heart» του νέου τότε Κέιμεν.
Έκτοτε, τούς σύνδεε μία βαθιά φιλική σχέση, η οποία στις αρχές της είχε πυροδοτήσει πολλά μέσα ενημέρωσης, που έκαναν λόγο για ένα νέο ειδύλλιο. Η τραγουδίστρια τώρα αποχαιρετά τον φίλο της, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα πάνω από τις κοινές τους φωτογραφίες.
«Μου ραγίζει την καρδιά να ξέρω ότι έφυγες. Ήσουν πάντα ένας τόσο ευγενικός, γλυκός άνθρωπος και υπέφερες τόσο πολύ. Εύχομαι να είσαι πιο ευτυχισμένος, όπου και αν είσαι Νικ Κέιμεν», έγραψε η Μαντόνα.
Στο παρελθόν, μετά την πρώτη τους συνεργασία, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει πως τότε είχε εμπνευστεί όχι μόνο από το ταλέντο του, αλλά από τη ζεστασιά της φωνής του. Όταν κυκλοφόρησε το «Each Time You Break My Heart», η καριέρα του εκτοξεύτηκε και ο Νικ Κέιμεν κατάφερε να κυκλοφορήσει 4 ακόμα άλμπουμ, με πολλές επιτυχίες του να φτάνουν στην κορυφή των τσαρτς.
 
 

Leave a Comment