Η P!nk κυριαρχεί στη μουσική βιομηχανία για πάνω από 20 χρόνια και δεν σκοπεύει να σταματήσει.

Η τραγουδίστρια προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου της single «All I Know So Far» την Παρασκευή 7 Μαΐου, αλλά και ενός live album και ενός ντοκιμαντέρ με τον ίδιο τίτλο που θα αποκαλυφθούν την Παρασκευή 21 Μαΐου.Συνομιλώντας με τη Cheryl Hickey του ET Canada, η P!nk αποκαλύπτει γιατί είναι χαρούμενη που η μουσική της έχει αντίκτυπο διαρκείας στους θαυμαστές της.
«Ήθελα να γίνω κοινωνικός λειτουργός ή τραγουδίστρια και νιώθω ότι κατάφερα να τα κάνω και τα δύο. Ενδιαφέρομαι πολύ για τις ιστορίες άλλων ανθρώπων. Δεν αντέχω όταν όλοι λέμε: “Γεια, πώς είσαι; Ω, καλά”. Πόσο χρόνο έχεις; Θα σου πω πώς είμαι πραγματικά. Πες μου πώς είσαι πραγματικά, και τότε θα έχουμε μια σύνδεση και μια σχέση», λέει.
«Αυτός είναι περίπου ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζω τη μουσική μου από την αρχή. Μου αρέσει τόσο πολύ η ακαταστασία στη ζωή και η μουσική συνδέεται με αυτό, και είναι μια σωτηρία. Η μουσική έσωσε τη ζωή μου. Αυτές οι συγκεκριμένες φωνές απλώς περνούν όλο το σκοτάδι και σου μιλούν. Είναι τιμή που κατάφερα να γίνω αυτό για τους άλλους ανθρώπους», συνεχίζει.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο περισσότερης νέας μουσικής, η P!nk λέει ότι γράφει «πάντα» καινούργιο ​​υλικό, ειδικά όταν ο σύζυγός της Carey Hart καταφέρνει να την εκνευρίσει.
«Κάθε φορά που ο Carey με εκνευρίζει, γράφω ένα ποίημα», παραδέχεται.
«Δημιουργώ μουσική επαγγελματικά από τότε που ήμουν 16. Οπότε είναι απλώς κεφάλαια», σχολιάζει για τους προηγούμενους δίσκους της. «Αν όλα αυτά καταλήξουν να είναι μια ιστορία ζωής και μια εμπειρία, κάθε άλμπουμ είναι ένα κεφάλαιο αυτού. Λοιπόν, ναι, θα είναι εκεί πού βρίσκομαι τώρα», τονίζει για το επόμενο άλμπουμ της.
«Τι ενδιαφέρουσα στιγμή να είσαι δημιουργικός. Τι ενδιαφέρουσα στιγμή να σκεφτόμαστε την ανθρώπινη εμπειρία και  το τι περνάμε όλοι. Εννοώ ότι είναι διαφορετικά σε κάθε χώρα αυτή τη στιγμή, αλλά ναι, ήταν πολύ απροσδόκητη η τελευταία χρονιά», προσθέτει.
«Είναι πολύ νωρίς, αλλά θα σου πω, θα είναι πολύ ειλικρινές», προϊδεάζει το επόμενο άλμπουμ της.
Φυσικά, οι θαυμαστές της P!nk δεν μπορούν παρά να αναρωτηθούν αν η κόρη της Willow θα εμφανιστεί στο νέο άλμπουμ αφού έκανε το ντεμπούτο της στο πλευρό της μητέρα της στο τραγούδι «Cover Me In Sunshine» τον Φεβρουάριο.
«Το “Cover Me In Sunshine” όταν το άκουσα σκέφτηκα ότι “αυτή είναι η πιο γλυκιά, γλυκιά προσέγγιση στην καραντίνα που έχω ακούσει”. Απλώς έπρεπε να το κάνω, το τραγούδι με κάνει να νιώθω καλά. Θέλω να κάνω πράγματα που κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν καλά τώρα. Αυτό είναι το μόνο που θέλω να κάνω», αποκαλύπτει.
«Ήταν τόσο διασκεδαστικό», λέει για το μουσικό ντεμπούτο της κόρης της. «Προσπαθώ να φτιάξω πράγματα και η Willow τραγουδάει. Είναι αυτό που κάνει. Περπατάει στα δάχτυλά της όπως εγώ και τραγουδά όλη μέρα, κάθε μέρα. Τώρα ο Jameson κάνει το ίδιο πράγμα», λέει.
«Δεν θέλει να γίνει τραγουδίστρια. Θα μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο. Και απλώς τραγούδησε το τραγούδι την άλλη μέρα. Της είπα “αν έχεις ένα τραγούδι που είναι No. 1 στην Ολλανδία, είναι μεγάλη υπόθεση. Είναι φοβερό”. Και είπε: “Ποια είναι η πρωτεύουσα;”. “Είναι το Άμστερνταμ”, της απάντησα και είπε: “Λατρεύω αυτήν την πόλη. Μπορώ να παρακολουθήσω το ‘Avatar’;”», περιγράφει η P!nk.
 

Leave a Comment