Μετά τη δίκη, που πραγματοποιήθηκε για την απαγωγή των δύο σκυλιών της Lady Gaga, οι αρχές κατέληξαν σε πέντε ενόχους, ένας εκ των οποίων είναι και ο άνθρωπος, που τα επέστρεψε.

Οι δράστες, οι οποίοι απήγαγαν τα δύο εκ των τριών σκυλιά και πυροβόλησαν τον dog walker και φίλο της τραγουδίστριας Ράιαν Φίσερ, φάνηκαν τελικά ότι δεν γνώριζαν σε ποιον άνηκαν τα γαλλικά μπουλντόγκ. Οι ίδιοι είχαν ως αρχικό πλάνο να ζητήσουν λίτρα για την επιστροφή τους, όμως τρομοκρατήθηκαν από την έκταση που πήρε το θέμα, όταν αποκαλύφθηκε πως ανήκουν στην αμερικανίδα σταρ.Εν τέλει, μία 50χρονη γυναίκα, ονόματι ΜακΜπριντ, επέστρεψε τον Γκουστάβ, τον Κότζι και την Μις Άσια στην Lady Gaga και δέχτηκε την αμοιβή των 500.000 δολαρίων, που πρόσφερε η τραγουδίστρια. Όταν, όμως, πραγματοποιήθηκε η έρευνα για τους δράστες, αποκαλύφθηκε ότι η εν λόγω γυναίκα είναι η σύντροφος του πατέρα ενός από τους κατηγορούμενους, με αποτέλεσμα να κριθούν και οι δύο ως ένοχοι.Στην «συμμορία»μαζί με το ζευγάρι ανήκουν και ο 18χρονος Τζέιμς Τζάκσον, η 19χρονη Τζέιλιν Γουάιτ και ο 27χρονος Λαφαγιέτ Γουάλεϊ.Το δικαστήριο όρισε ως ποσό εγγύησης το 1εκατ. δολάρια.
Ο Ράιαν Φίσερ βγήκε πρόσφατα από το νοσοκομείο, ύστερα από τον σοβαρό πυροβολισμό, που δέχτηκε με την Lady Gaga να τον επαινεί συνεχώς για την γενναία του στάση.

Leave a Comment