Ανανεωμένη, αλλαγμένη και αδύνατη όσο ποτέ η Νατάσα Μποφίλιου. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια αποχαιρέτησε το ξανθό μαλλί και προτίμησε πιο γήινους και φυσικούς τόνους σε μελί χρώμα.

Αυτό όμως που φαίνεται ακόμα πιο πολύ στην αλλαγή της είναι η απώλεια κιλών για την οποία λέει στο περιοδικό:«Απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου, δεν ήταν αυτοσκοπός. Όταν σταμάτησα για ένα χρόνο τις εμφανίσεις, δεν έτρωγα αργά το βράδυ όπως έκανα πριν και αυτό είχε αποτέλεσμα. Έτσι όμως ήμουν όταν ξεκινούσα, σε αυτά τα κιλά, αλλά μετά ξέφυγε το πράγμα…»
 
 
bofiliou-4
 
bofiliou-5
 
bofiliou-7
 
bofiliou-8
 
Σε πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού Elle, είδαμε την ανανεωμένη και διαφορετική Νατάσα.Σε αυτή την συνέντευξή της η Νατάσα Μποφίλιου ανέφερε μεταξύ άλλων τις κινήσεις εν μέσω πανδημίας που την έκαναν να νιώσει ανασφάλεια.
«Όταν εν μέσω μιας πανδημίας προσλαμβάνουμε αστυνομικούς και όχι νοσηλευτικό προσωπικό, αυτό είναι μια επιλογή που σε κάθε νοήμονα και προοδευτικό άνθρωπο κινητοποιεί μια συγκεκριμένη διαδικασία σκέψης: ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια αμφισβήτηση και μια προσπάθεια καταπάτησης κάποιων δικαιωμάτων, που με πολύ αγώνα, αίμα και θυσία έχουν κατακτηθεί. Για όλο αυτό νιώθω μεγάλη ανασφάλεια. Κάθε πραγματικά προοδευτικός άνθρωπος αισθάνεται το ίδιο».
 
 

Leave a Comment