Μετά τον χωρισμό της Τζένιφερ Λόπεζ από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ και την επιστροφή της στον Μπεν Άφλεκ, άλλος ένας πρώην της κάνει την εμφάνισή του και διεκδικεί τη Λατίνα σταρ.
Ο ράπερ Diddy ανάρτησε στο Instagram μία throwback φωτογραφία από την εποχή της σχέσης του με την Τζένιφερ Λόπεζ, κατά τη δεκαετία του 90. Το ζευγάρι στην φωτογραφία είναι πιασμένο χέρι-χέρι και ο καλλιτέχνης δείχνει να αναπολεί εκείνες τις εποχές.
Βέβαια, τα αρνητικά σχόλια κυριάρχησαν κάτω από την φωτογραφία, καθώς κανένας δεν κατάλαβε τον λόγο για τον οποίο την ανάρτησε ο ράπερ, αφού η Τζένιφερ Λόπεζ «είναι αλλού» αυτό τον καιρό. Πολλοί μάλιστα χαρακτήρισαν την κίνηση του ράπερ ως «μικροπρεπή», ενώ τον κατηγόρησαν επίσης ότι «προσπαθεί να πάρει την Τζένιφερ από τον Μπεν».
Ο γιος του πάντως δεν άνηκε σε αυτούς, που θεώρησαν «μπερδεμένη» την ανάρτηση του ράπερ. Μάλιστα, σχολίασε κάτω από την φωτογραφία, γράφοντας: «killah», γεγονός που δείχνει ότι εγκρίνει και το αστείο του πατέρα του, αλλά ενδεχομένως και την πρώην σχέση του. Στο ίδιο πλευρό τάχθηκαν και άλλοι καλλιτέχνες, όπως η τραγουδίστρια Κίσια Κόουλ, η οποία σχολίασε: «Έλα σπίτι, μωρό μου».
 
 
Το ζευγάρι είχε σχέση από το 1998 μέχρι και το 2001 και οι δυο τους δήλωναν τότε πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Όταν χώρισαν, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε αναφέρει σε συνέντευξη της ότι: «Ήταν μία κάπως τρελή, ταραχώδης σχέση, που τελείωσε με έναν κρότο».
Όπως φαίνεται, λοιπόν, η Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί να χώρισε με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, όμως έχει αρκετές επιλογές. Το μόνο που μένει είναι να δούμε είναι αν θα συνεχίσουν με τον Μπεν Άφλεκ την ιστορία, που είχαν αφήσει στη μέση ή αν κάποιος άλλος θα εισβάλει στην ζωή της. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *