Ο ταλαντούχος λαϊκός τραγουδιστής επιστρέφει δισκογραφικά με ανανεωμένη διάθεση και ένα σύγχρονο τραγούδι που απογειώνεται από τη χαρακτηριστική ερμηνεία του, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι δεν απογοητεύει ποτέ τον ακροατή με τις κυκλοφορίες του.
Το «Πες» είναι το πρώτο τραγούδι που παρουσιάζει ο Νικηφόρος μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του, με τίτλο «Είναι Που Νιώθω», το οποίο περιείχε ήδη γνωστές επιτυχίες αλλά και ακυκλοφόρητα τραγούδια όπως το «Έτσι Και Σ’ Έβλεπα».
Τη μουσική του «Πες» υπογράφει ο Χρήστος Σαντικάι ενώ οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στον Λεωνίδα Σώζο. Το αποτέλεσμα τους δικαιώνει με τον καλύτερο τρόπο.
Το νέο τραγούδι του Νικηφόρου μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα music video μοντέρνας αισθητικής που γυρίστηκε με τη σκηνοθετική ματιά του Steven Airth και του Σπύρου Καψίλη.
 
 
Ο Νικηφόρος τραγουδά μαζί με την μπάντα του σε ένα βραδινό καλοκαιρινό σκηνικό μέσα στην πόλη και ξεκινά ένα ερωτικό παιχνίδια με μία μυστηριώδη γυναίκα.
«Πες τι έχεις να πεις / Δε σ’ ακούει κανείς / Ναι, σε ευχαριστώ / Έκανες το δύσκολο απλό…», τραγουδά ο Νικηφόρος και διαχέει αυτόματα στην ατμόσφαιρα το ρυθμό του νέου τραγουδιού του.
Το «Πες» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Heaven Music.
Το τραγούδι το ακούσατε σε πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση στον Viva 88,3! 
 
[youtube url=”https://youtu.be/LXSt9VrK0QQ”]

Leave a Comment