Ο Στέλιος Ρόκκος ετοίμασε για τους τηλεθεατές του MEGA μια μουσική βραδιά με καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις. Η βραδιά ξεκίνησε με το τραγούδι «Δεν φοβήθηκα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.
Το «Δεν φοβήθηκα» είναι μια ατμοσφαιρική μπαλάντα, σε μουσική και στίχου του ίδιου, γράφτηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας των προηγούμενων μηνών και μέσα από αυτήν κάνει μια κατάθεση ψυχής για την αγάπη.Ο τραγουδοποιός μετράει ήδη 30 χρόνια στη μουσική και έχει τραγουδήσει δεκάδες επιτυχίες σε δική του μουσική και στίχους αλλά και άλλων καταξιωμένων συναδέλφων του.
Από το «Αυγουστιάτικο φεγγάρι», το «Σμαράγδια και ρουμπίνια», το «Έμεινα εδώ» αλλά και το «Έτσι αγαπάω εγώ» ο Στέλιος Ρόκκος έκανε μια αναδρομή σε όσα τραγούδια λατρέψαμε σε όλη του την πορεία.
 
 
Τη μεγάλη του επιτυχία «Έμεινα εδώ» ερμήνευσε ο Στέλιος Ρόκκος κάνοντας το κοινό να δακρύσει.
Το τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2008 έκλεψε από την αρχή τις καρδιές των ακροατών δίνοντας στον Στέλιο Ρόκκο μια ακόμα επιτυχία.
Από τον δίσκο «Πάνω από τον κόσμο», η ερωτική μπαλάντα αφιερώθηκε όσο λίγες από ερωτευμένους και έγινε σημείο αναφοράς για… υποσχέσεις αγάπης.
 

Leave a Comment