Ο Travis Scott είναι ένας από τους δημιουργούς που θα τιμηθούν στο 72ο ετήσιο γκαλά «Parsons Benefit» που διοργανώνεται από τη Σχολή Σχεδίου Parsons του The New School.
Η Σχολή Parsons επιλέγει εκπροσώπους του κόσμου της μόδας που έχουν αποδείξει τον αντίκτυπό τους στη βιομηχανία μέσω συνεισφορών στο σχεδιασμό, το λιανικό εμπόριο, την επιχειρηματικότητα, τη βιωσιμότητα, τις τέχνες και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Ο 30χρονος ράπερ δεν είναι μόνο ένα παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο, αλλά είναι διεθνώς γνωστός για το θρυλικό του στιλ και μάλιστα τα τελευταία χρόνια για τις συνεισφορές του στον χώρο των αθλητικών ενδυμάτων και υποδημάτων και του streetwear.
Ο Travis Scott συνεχίζει να ταράζει τα νερά σε διάφορους κλάδους και πρόσφατα ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματός του Cactus Jack Foundation σε συνεργασία με τα Ιστορικά Μαύρα Κολέγια Και Πανεπιστήμια (HBCUs) και τη Σχολή Parsons με στόχο την ενδυνάμωση της νεολαίας μέσω της εκπαίδευσης και δημιουργικών πόρων.
Ο ράπερ υπέγραψε επίσης μια πολυετή συνεργασία με τις εκπαιδευτικές αρχές στο Χιούστον τη γενέτειρά του για να βελτιώσει την εκπαίδευση.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που λαμβάνω αυτή την τιμή από το The New School και είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της ομάδας καινοτόμων. Πάντα προσπαθούσα να συνδυάσω τη μόδα, την τεχνολογία και τις τέχνες σε ό,τι κάνω», ανέφερε σε δήλωσή του.
«Όλα αυτά συνδέονται και αποτελούν φυσική προέκταση της δουλειάς μου. Δεν αφορά συγκεκριμένες μάρκες ή ετικέτες. Πρόκειται για όραμα. Να δημιουργώ δικά μου πράγματα και να μην συμβιβάζομαι ποτέ», συνέχισε.
Φέτος η Σχολή Σχεδίου Parsons τιμά επίσης τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Macy Inc., Jeff Gennette, την πρώην διευθύνουσα σύμβουλο της Burberry, Angela Ahrendts και τους σχεδιαστές Gabriela Hearst και Kerby Jean-Raymond.
Στο παρελθόν στο «Parsons Benefit» έχουν τιμηθεί η Rihanna και ο Pharell Williams. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τόσο με φυσική παρουσία όσο και διαδικτυακά στις 15 Ιουνίου στο «The Rooftop» στο Pier 17 στη Νέα Υόρκη, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment