Οι Spice Girls θα επανενωθούν για τη συνέχεια της ταινίας «Spice World», σύμφωνα με δημοσιεύματα.Μια πηγή από τον κινηματογραφικό κλάδο είπε στη «The Sun» ότι τέσσερα μέλη του συγκροτήματος, οι Geri Halliwell (Ginger Spice), Melanie C (Sport Spice), Mel Burton (Scary Spice) και Emma Bunton (Baby Spice), έχουν προσεγγίσει έναν σεναριογράφο για την εκπόνηση της συνέχεια της ταινίας του 1997.

Η φημολογούμενη ταινία θα δημιουργηθεί με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από το ντεμπούτο των Spice Girls.
Το γυναικείο συγκρότημα επανασυνδέθηκε τόσο στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 όσο και για μια σύντομη περιοδεία 13 συναυλιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία το 2019 χωρίς τη Victoria Beckham (Posh Spice), η οποία ήθελε να επικεντρωθεί στην οικογένεια και στην επιχείρησή της.
Σύμφωνα με τη «The Sun», επικεφαλής του sequel για το «Spice World» είναι η Geri Halliwell, η διαχειρίζεται σήμερα το συγκρότημα.
«Τα κορίτσια μιλούσαν για το πώς να γιορτάσουν την επέτειο της ταινίας και σκέφτονται να κάνουν μια παιχνιδιάρικη συνέχεια», ανέφερε μια πηγή.«Έχουν έρθει σε επαφή με έναν σεναριογράφο που σκέφτεται να εργαστεί στο έργο και να κάνει διστακτικά βήματα προς τα εμπρός», συνέχισε.
«Είναι ακόμα στα αρχικά στάδια, αλλά μιλάνε με καταξιωμένα ονόματα στο χώρο, γεγονός που αποδεικνύει ότι παίρνουν στα σοβαρά την επιστροφή στη μεγάλη οθόνη», τόνισε.
 
[youtube url=”https://youtu.be/BmSBtOHzGPM”]
 
Τον περασμένο Ιανουάριο η Melanie C είπε ότι πιστεύει πως η Victoria Beckham «αλλάζει γνώμη» για την ιδέα της επανένταξής της στις Spice Girls.Επίσης αποκάλυψε ότι βρίσκεται «ψηλά στην ατζέντα» του συγκροτήματος ο εορτασμός των 25 ετών από την κυκλοφορία του πρώτου τους single, «Wannabe» (κυκλοφόρησε στις 8 Ιουλίου 1996). 
 

Leave a Comment