Η Pink μίλησε στον βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Heart Radio» για τις λεπτομέρειες της τρομακτικής εμπειρίας της με τον Covid-19, ενώ αποκάλυψε πως έφτασε σε σημείο να γράψει ξανά τη διαθήκη της.
Η 41χρονη τραγουδίστρια, ο σύζυγος της Κάρεϊ  Χαρτ και τα δύο τους παιδιά Γουίλοου και Τζέιμσον νόσησαν όλοι από κορωνοϊό την προηγούμενη χρονιά. Σε αντίθεση με την κόρη της Γουίλοου και τον σύζυγο της, οι οποίοι είχαν πολύ ελαφριά συμπτώματα, η ίδια και ο γιος της νόσησαν πολύ βαριά, ενώ νοσηλεύονταν επίσης για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο.Η τραγουδίστρια, μάλιστα, ανέφερε πως τα συμπτώματα τους ήταν τόσο βαριά, που θεωρούσε ότι δε θα τα καταφέρουν. «Νόμιζα πως είχε τελειώσει για εμάς», εξηγεί. «Μπορεί να ακουστεί τρελό, αλλά κολλήσαμε Covid πέρυσι, νωρίς τον Μάρτιο. Όλο αυτό ήταν πολύ άσχημο, τόσο που ξαναγράψαμε τη διαθήκη μου», αποκαλύπτει η Pink.
 
[youtube url=”https://youtu.be/w2XuTq_6zW4″]
 
Σε συνέχεια της συνέντευξης της περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές, που έζησε: «Εγώ και ο Τζέιμσον ήμασταν τόσο άρρωστοι, ενώ οι υπόλοιποι δεν ήταν, οπότε σε εκείνο το σημείο σκεφτόμουν ότι δε θα τα καταφέρουμε. Κάλεσα τον καλύτερο μου φίλο και του είπα: Απλώς θέλω να πεις στην κόρη μου πόσο την αγαπούσα». Πλέον και οι δύο είναι υγιείς και βρίσκονται στο σπίτι τους. Η τραγουδίστρια στο τέλος της συνέντευξης της, εξήγησε επίσης, πώς εμπνεύστηκε το νέο επερχόμενο single της «All I Know So Far». To εν λόγω τραγούδι πραγματεύεται την τελευταία συζήτηση ενός γονέα προς το παιδί του. «Ήταν πραγματικά τρομακτικό και πολύ άσχημο. Ως γονέας φυσικά σκέφτεσαι: Τι αφήνω στο παιδί μου; Τι τούς μαθαίνω; Θα τα καταφέρουν σε αυτόν τον κόσμο; Τι πρέπει να τούς πω αν αυτή είναι η τελευταία φορά, που τούς μιλάω; Όλα αυτά σκεφτόμουν, τότε. Έτσι εμπνεύστηκα και το τραγούδι.» Το «All I Know So Far» θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου. Επιπλέον, ένα ομότιτλο live album, αλλά και ένα ντοκιμαντέρ πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, θα κυκλοφορήσουν στις 21 Μαΐου.
 
 
 

Leave a Comment