Αν και κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τις φήμες, που τους θέλουν πάλι ζευγάρι, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ το τελευταίο διάστημα περνάνε πολύ χρόνο μαζί, είτε στο σπίτι της τραγουδίστριας, είτε κάνοντας ταξίδια.

Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία κυκλοφόρησε μόλις σήμερα, όταν και οι παπαράτσι έπιασαν τους «πρώην συντρόφους» μαζί, να βγαίνουν από ένα διαμέρισμα, κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στο Μαϊάμι.Ενώ λοιπόν, κατέβαιναν τις σκάλες του σπιτιού, προς έκπληξη τους είδαν τους φωτογράφους να τους περιμένουν. Να σημειωθεί πως κανένας από τους δύο δεν έδειξε κάποια ενόχληση για την παρουσία τους. Αντιθέτως, η Τζένιφερ Λόπεζ έδειχνε ιδιαίτερα χαλαρή και χάρισε στο φακό ένα μεγάλο χαμόγελο, ενώ ο Μπεν Άφλεκ στεκόταν λίγο πιο πίσω από εκείνη πιο σοβαρός. 
Ενώ οι δύο τους περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους μαζί, ο πρώην σύντροφος της Τζένιφερ Λόπεζ, Άλεξ Ροντρίγκεζ «βράζει ακόμα στο ζουμί» του. Ενώ αρχικά είχε ελπίδες για μία πιθανή επανασύνδεση με την τραγουδίστρια, αφού πίστευε πως θα έλυναν τις διαφορές τους, τώρα φαίνεται να έχει απογοητευτεί με την τροπή των πραγμάτων. Πολλά δημοσιεύματα παρουσιάζουν έναν θυμωμένο Ροντρίγκεζ, ο οποίος δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το ότι έχασε την γυναίκα, που αγαπούσε από τον πρώην της. Βέβαια, το αντίθετο συμβαίνει με τους φίλους του πρώην ζευγαριού, οι οποίοι δείχνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι με τις εξελίξεις. Το θέμα της επανασύνδεσής τους τον τελευταίο καιρό έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις, που σχεδόν όλοι οι celebrities έχουν απαντήσει σε σχετική ερώτηση ή έχουν τοποθετηθεί για το θέμα. Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Ματ Ντέιμον για τον καλύτερο του φίλο, ο οποίος “εύχεται να είναι αληθινές οι φήμες”.
Όπως φαίνεται, όσο οι ίδιοι δεν επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν τις φήμες, τόσο εκείνες φουντώνουν και τα σενάρια που μιλούν για έναν “άσβηστο έρωτα” παίρνουν φωτιά. Είτε λοιπόν, ισχύει το γεγονός ότι πρόκειται για έναν έρωτα που άντεξε στα χρόνια, είτε για ένα πολύ καλό κόλπο marketing.  Ο χρόνος θα δείξει. 
 
 

Leave a Comment