Η Sony Music ανακοινώνει την επανακυκλοφορία τόσο σε βινύλιο όσο και ψηφιακά των άλμπουμ που σημάδεψαν την καλλιτεχνική πορεία του Eros Ramazzotti.

Το μακρύ ταξίδι του αποτελείται από πολλά διαφορετικά στάδια που θα γιορταστούν τους επόμενους μήνες, συνοδευόμενα από αποκλειστικά videos και νέο περιεχόμενο.
Το «EROS21» θα είναι ένας έντονος διάλογος μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος για τον Eros Ramazzotti.Το μοναδικό καλλιτεχνικό ταξίδι που ξεκινά σήμερα με την επανακυκλοφορία ενός από τους πιο εμβληματικούς δίσκους στην ιστορία της ιταλικής μουσικής παγκοσμίως και σημαντικό κομμάτι στη δισκογραφία του Eros Ramazzotti, το «Dove c’è musica».Ακριβώς 25 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το 1996, το «Dove c’è musica «, το έβδομο άλμπουμ του καλλιτέχνη, θα κυκλοφορήσει σε διπλό μπλέ βινύλιο. Αυτή η έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου και σίγουρα θα γίνει συλλεκτική.
Η αναδιαμορφωμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη την ίδια ημέρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, προσφέροντας μια απίστευτη εμπειρία ακρόασης για εκατομμύρια θαυμαστές που γνωρίζουν και εκτιμούν τον Eros σε όλο τον κόσμο.
 
[youtube url=”https://youtu.be/eTOKcxIujgE” scroll_reveal=”https://youtu.be/pco91kroVgQ”]
 
Το «Dove c’è musica» είναι το κόσμημα στη δισκογραφία του Eros Ramazzotti. Έχει μείνει στο #1 στα ιταλικά charts για 16 συνεχόμενες εβδομάδες. Έχει πουλήσει 1.500.000 αντίτυπα μόνο στην Ιταλία και περισσότερα από 9 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει βρεθεί στη κορυφή των charts σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.
Το «Dove c’è musica» θεωρείται σύμβολο της καλλιτεχνικής ωριμότητας του Eros Ramazzotti, όπου για πρώτη φορά έπαιξε τον τριπλό ρόλο του τραγουδιστή, του τραγουδοποιού και του παραγωγού της δικής του μουσικής και προσκάλεσε το κοινό σε ένα υπέροχο ταξίδι με τα 12 τραγούδια που τονίζουν τη δική του ικανότητα ως καλλιτέχνη που ενθουσιάζει ολόκληρες γενιές.
Από το ομότιτλο τραγούδι μέχρι την παγκόσμια επιτυχία «Più bella cosa», το οποίο βραβεύτηκε στα MTV EMA του 1997 και έγινε το τραγούδι αγάπης για εκατομμύρια ζευγάρια σε όλο τον κόσμο, από τo «Stella Gemella» έως το εξαιρετικά δημοφιλές και ευαίσθητο «L’Aurora» (αφιερωμένο στην νεογέννητη κόρη του), το «Dove c’è musica» παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά άλμπουμ της ιστορίας της μουσικής.Αυτό το άλμπουμ ανέτρεψε τους κανόνες της μουσικής της Ιταλίας, γνώρισε απίστευτη παγκόσμια επιτυχία και έχει γίνει τριπλά διαμαντένιο στην Ιταλία, διπλά πλατινένιο στις ΗΠΑ, πλατινένιο στην Αργεντινή και χρυσό στη Βραζιλία.Το «Dove c’è musica – 25th Anniversary Edition» θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου σε μπλε διπλό βινύλιο 180γρ., που θα περιλαμβάνει μια αποκλειστική αφίσα από την περιοδεία του Eros Ramazzotti το 1996 και επίσης ψηφιακά, σε ιταλικές και ισπανικές εκδόσεις.
 
[youtube url=”https://youtu.be/ZZl9hN6gSxw” scroll_reveal=”https://youtu.be/pco91kroVgQ”]
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment