Μια ιδιαίτερη σύμπραξη της Πέγκυ Ζήνα µε το ιστορικό ensemble κρουστών «Ηχόδραση» του Νίκου Τουλιάτου.
Ο Νίκος Τουλιάτος διαθέτει μια περιπέτεια 52 ετών στους δρόμους της τέχνης σε όλες σχεδόν μορφές της τέχνης και µε σπουδαίους συνταξιδιώτες, µε αποκορύφωμα τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.
Ο δημιουργός της percussive ensemble «Ηχόδραση» συναντά μια κυρία του τραγουδιού και σπουδαία λαϊκή φωνή, την εξαιρετική Πέγκυ Ζήνα σε μια σύμπραξη – πρόταση για την φετινή χρονιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021.
Βασικός συντελεστής της παράστασης θα είναι ο εξαιρετικός ενορχηστρωτής Γιώργο Ζαχαρίου, που συμμετείχε στην Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004.
Η Πέγκυ Ζήνα και μία ομάδα που αποτελείται από 9 κρουστούς από Ελλάδα, Ιταλία, Αργεντινή και 3 κιµπορντίστες θα ταξιδέψουν το κοινό µε όχημα όμορφα τραγούδια και ιδιαίτερους αυτοσχεδιασμούς σε ένα υπέροχο ηχοτοπίο που θα κυριαρχούν τα κρουστά και η φωνή.
Τα τραγούδια που είναι επιλεγμένα από διαφορετικούς χώρους «διαβάζονται» µε πολύ ιδιαίτερο τρόπο από τους Νίκο Τουλιάτο, Γιώργο Ζαχαρίου και Πέγκυ Ζήνα.
Τρείς μουσικοί προερχόμενοι από τελείως διαφορετικές αφετηρίες και μεγάλη προσωπική πορεία συμπράττουν για να προσφέρουν και να ταξιδέψουν το κοινό σε μία πανδαισία ηχοχρωμάτων που περιλαμβάνει στιγμές από την προσωπική πορεία του καθένα σε ένα κοινό αποτέλεσμα.
 
Η Πέγκυ Ζήνα αναφέρει σε σημείωμά της:
 
«Ο Νίκος Τουλιάτος με την Ομάδα του “Ηχόδραση”, πανδαισία τυμπάνων και κρουστών με ήχους και χρώματα απ’ τη γη μέχρι τον ουρανό, μαζί με 4 πλήκτρα σε ενορχήστρωση του Γιώργου Ζαχαρίου… κι εμένα!Με αγαπημένα μας τραγούδια σπουδαίων δημιουργών που τα αγαπήσατε είτε με την δική μου φωνή ή άλλων συναδέλφων σε μια διαφορετική παράσταση στην υπέροχη Τεχνόπολη με τίτλο “Κάτω απ’ την ομπρέλα σου”…
Φανταστείτε την ομπρέλα σαν έναν αρχηγό οικογένειας…που προστατεύει κι αγκαλιάζει όλα τα μέλη της… όλα τα παιδιά… διαφορετικά μεταξύ τους… το καθένα με τη δική του πορεία και τον δικό του χαρακτήρα… σαν τα τραγούδια… όλα όμως κάτω απ’ την ομπρέλα της ίδιας οικογένειας… που δεν είναι άλλη απ’ την ΑΓΑΠΗ για την μουσική… τη γλώσσα του Θεού.
Σας περιμένουμε στις 28/6 να τα ξορκίσουμε όλα! Σας αγαπώ πολύ».
 
Συμμετέχουν
 
Ομάδα Κρουστών ΗΧΟΔΡΑΣΗ
Κυριακή Τσακιρίδου, Simone Mongelli, Κωνσταντίνος Τσαμόπουλος, Θοδωρής Ψυχαλής, Μαρία Παντελάκη, Μαριάνθη Ντάλλα, Σίσσυ Πιντέλλα, Stefano Attanasio, Σόλης Μπαρκής, Demian Gomez, Νεφέλη Τουλιάτου
 
Παύλος Βαλλιανάτος: πλήκτρα
Ηλίας Καλούδης: πλήκτρα
Βαγγέλης Τούντας: πλήκτρα, βιολί
 
Πληροφορίες
Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
 
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης: 21:30
 
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (γενική είσοδος)
 
Δεν θα λειτουργούν τα ταμεία την ημέρα της συναυλίας, η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.
 
Η διοργανώτρια εταιρεία τηρεί απόλυτα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας είναι υποχρεωτική η τήρηση των αποστάσεων και η χρήση χειρουργικής μάσκας.
 
Απαραίτητη η προαγορά εισιτηρίων µέσω της viva.gr. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6955005859 – 6940739441.
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *