Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ συνεργάζονται μαζί για να πολεμήσουν τον περιορισμό του δικαιώματος ψήφου.

Το ζευγάρι στη ζωή γύρισε μια ταινία μικρού μήκους για να υποστηρίξει την υιοθέτηση του νόμου για τη διεύρυνση του δικαιώματος ψήφου για τους πολίτες και ρίχνει μια ματιά σε ένα ζοφερό δυστοπικό μέλλον, στο οποίο το νομοσχέδιο θα έχει απορριφθεί.Ο νέος νόμος αποσκοπεί στην επέκταση των δικαιωμάτων ψήφου και στην αλλαγή των νόμων για τη χρηματοδότηση προεκλογικών εκστρατειών για τη μείωση της επιρροής του χρήματος στην πολιτική. Η ταινία της Κέιτι Πέρι και του Ορλάντο Μπλουμ, με τίτλο «Μεταδόσεις από το Μέλλον», αρχίζει το έτος 2055, όπου η Αμερική που γνωρίζουμε δεν υπάρχει πλέον.
 
To στόρι της ταινίας
 
Το ζευγάρι υποδύεται μεγαλύτερης ηλικίας μαχητές της ελευθερίας, προτρέποντας τους ανθρώπους να «σώσουν τη δημοκρατία όσο μπορούν».
 
«Ξεκίνησε όταν η καταστολή των ψηφοφόρων έγινε ανεξέλεγκτη σε όλη την Αμερική» λέει η τραγουδίστρια. «Τα νομοσχέδια για τα δικαιώματα ψήφου έσβησαν στη Γερουσία, έκλεισαν τα εκλογικά κέντρα. Χάσαμε το δικαίωμα ψήφου» αναφέρει.
 
«Αυτό το μέλλον δεν χρειάζεται να υπάρξει» προσθέτει ο Μπλουμ. «Έχετε τη δύναμη να το αλλάξετε. Σώστε τη δημοκρατία όσο μπορείτε»
 
Η ταινία μικρού μήκους που καλεί τους θεατές να παροτρύνουν τους γερουσιαστές τους να επισκεφθούν το WHILEYOUCAN.US έχει δημιουργηθεί για λογαριασμό της μη κομματικής, δημοκρατικής οργάνωσης RepresentUs και σκηνοθετήθηκε από τον Τζέικ Κάσνταν .

Leave a Comment