Το πρώτο τρέιλερ της δημοφιλούς σειράς ντοκιμαντέρ «Behind the Music» κυκλοφόρησε η Paramount+.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 29 Ιουλίου και μεταξύ των σταρ, που εμφανίζονται στο τρέιλερ είναι ο Ρίκι Μάρτιν και η Τζένιφερ Λόπεζ. Κάθε επεισόδιο εξερευνεί την καριέρα και την ζωή διάφορων καλλιτεχνών από το μουσικό στερέωμα.
Το πρώτο επεισόδιο της σειράς είναι αφιερωμένο στην καριέρα των Ρίκι Μάρτιν και LL Cool J. Στο τρέιλερ της σειράς, ο τραγουδιστής εμφανίζεται προβληματισμένος, ενώ σκέφτεται πόσο άλλαξε τα τελευταία 8 χρόνια από την προηγούμενη συμμετοχή του σε ένα ακόμα επεισόδιο της σειράς «Behind the Music».
 
[youtube url=”https://youtu.be/0wo6AqLA8p8″]
 
Σε ένα μικρό στιγμιότυπο, όπου εμφανίζεται η Τζένιφερ Λόπεζ, αναφέρει:
«Δεν έχω κάνει όσα ονειρευόμουν». Οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, που θα εμφανιστούν στην σειρά είναι οι Duran Duran, o ράπερ Busta Rhymes, New Kids On the Block, Fat Joe, Μπρετ Μάικλς και Χιούι Λιούις.
Οι δύο τελευταίοι μάλιστα, στο επεισόδιό τους αναφέρθηκαν και στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν. Ο Χιούις Λιούις πάσχει από το σύνδρομο Meniere, το οποίο έχει θέσει σε μεγάλο κίνδυνο την ακοή του, ενώ ο Μπρετ Μάικλς, ο frontman της μπάντας Poison υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και έχει επίσης υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *