Παρουσιάστηκε ο δίσκος του Σάκη Ρουβά ο οποίος μετά από σχεδόν 20 χρόνια συνεργάστηκε ξανά με τον Φοίβο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στο Happy Day βρέθηκε για το πώς αισθάνεται που ξανασυναντιέται επαγγελματικά με τον Φοίβο αλλά και για τη σχέση που έχει με τον χρόνο.«Είναι πολλά τα χρόνια αλλά κρατά και πολλά χρόνια αυτή η κολόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξανασυναντιέμαι μουσικά με τον Φοίβο. Είχαμε κάνει άλλωστε και πολύ μεγάλη επιτυχία με το άλμπουμ μας. Πολύ όμορφα τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο… Ο Φοίβος είναι πραγματικά στα καλύτερά του. Χάρηκα πολύ που σε αυτή τη συγκυρία αποφάσισε να μου στείλει αυτό το τραγούδι να το ακούσω και συνεργαζόμαστε τώρα σε αυτό το άλμπουμ.
Είμαι πιο ώριμος από ποτέ, η ζωή πλέον παίρνει άλλες διαστάσεις για μένα, έχει άλλο νόημα και πράγματι νιώθω καλύτερα από ποτέ. Δεν εγγυώμαι ότι δε θα βάψω τα μαλλιά μου γιατί μπορεί να κάνω κάτι και να χρειαστεί να τα κάνω ξανθά. Ο χρόνος μας κάνει καλύτερους, τον αγαπάμε», είπε ο Σάκης Ρουβάς.
Από την άλλη ο Φοίβος σχολίασε: «Ο Σάκης είναι στα καλύτερά του, τον άφησα τότε στα πολύ καλά του και τον βρίσκω τώρα στα καλύτερά του».
Όσο για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά του ο Σάκης Ρουβάς είπε: «Πρώτη φορά ακούω ότι θα συνεργαστώ με τον Τριαντάφυλλο. Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση για νυχτερινό σχήμα, έχουν γίνει άλλες συζητήσεις αλλά εδώ θα είμαστε να τα πούμε, δεν χανόμαστε».
 
[youtube url=”https://youtu.be/mOYc5hUMUUI” scroll_reveal=”https://youtu.be/pco91kroVgQ”]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *