Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τους περιορισμούς στη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, με τον πρώην μάνατζέρ της Σαμ Λούτφι να δηλώνει πως η τραγουδίστρια δανειζόταν τηλέφωνα από αγνώστους για να του τηλεφωνεί λόγω της αυστηρής παρακολούθησης που επιβάλει η κηδεμονία από τον πατέρα της.

Ο 46χρονος Λούτφι δήλωσε στο New Yorker το Σάββατο ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν τα τηλέφωνα ξένων για να του μιλήσει κάποιες φορές.«Θα περάσουν χρόνια χωρίς επαφή και τότε θα λάβω ένα τηλεφώνημα μια στο τόσο από εκείνη σε μια ντουλάπα», δήλωσε.
Οι δηλώσεις του έρχονται λίγες ημέρες μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης σύμφωνα  με την οποία απορρίφθηκε  το αίτημα αποκλεισμού, υπό την οποία τελεί από το 2008 έπειτα από την εμφάνιση ψυχολογικών προβλημάτων και του δίνει τον έλεγχο των υποθέσεών της.
Ο Λούτφι σημείωσε ακόμη ότι πιστεύει πως το τηλέφωνο που χρησιμοποιεί η 39χρονη Σπίαρς παρακολουθείται από μια νομική ομάδα που έχει οριστεί εξαιτίας της κηδεμονίας.
«Την τελευταία φορά που με κάλεσε ήταν στο Καλαμπάσας. Όταν μου το έκλεισε, έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον ίδιο αριθμό. Ήταν ένας Ασιάτης γιατρός που είπε: “Ουάου, αυτό είναι σουρεαλιστικό. Η Μπρίτνεϊ μόλις δανείστηκε το τηλέφωνό μου”. Πέντε χρόνια πριν είχε δανειστεί ένα τηλέφωνο στο γυμναστήριο».Ο πρώην μάνατζερ είπε ακόμη ότι δεν την έχει δει από κοντά τα τελευταία έξι χρόνια και πως «η γνώμη του είναι ότι αυτή η κηδεμονία έχει επηρεάσει δραστικά τη νοοτροπία της».

Leave a Comment