Στη Μύκονο παραθερίζει αυτό το καλοκαίρι ο Eros Ramazzotti. Ο Ιταλός τραγουδιστής δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το νησί των Ανέμων, αφού είχε βρεθεί και το καλοκαίρι του 2017 λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης, αλλά και το 2018 για οικογενειακές διακοπές.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να απολαμβάνει το μπάνιο του σε ανοργάνωτη παραλία μαζί με έναν φίλο του και με τα δύο από τα τρία παιδιά του. Στα 58 του χρόνια ο Eros παραμένει σε καλή φόρμα και fit.

 

Πριν από δύο χρόνια, ο 58χρονος καλλιτέχνης πήρε διαζύγιο από το μοντέλο Marica Pellegrinelli, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Γνωρίστηκαν το 2009 και μερικά χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Palazzo Reale στο Μιλάνο. «Ήταν 10 υπέροχα χρόνια, μαζί δημιουργήσαμε μια πολύ όμορφη οικογένεια και ήμασταν ευτυχισμένοι» είχαν αναφέρει σε ανακοίνωσή τους, προσπαθώντας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.Θυμίζουμε επίσης πως ο Eros Ramazzotti έχει κάνει έναν ακόμα γάμο, με το μοντέλο Michelle Hunziker, από τον οποίο έχει μια ακόμα κόρη, την Aurora. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *