Η Save A Greek Stray (SGS) κάνει ακόμα μία σπουδαία δράση με στόχο την φροντίδα των αδέσποτων σκύλων, την ευαισθητοποίηση του κοινού και την προώθηση του εθελοντισμού, μέσα από μία σειρά videos με πρωταγωνιστές – έκπληξη. Πρωταγωνίστρια στο πρώτο video είναι η Ελένη Φουρέιρα. 
Η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τον επιχειρηματία και καλό της φίλο Πέτρο Τσαπαρδώνη εγκαινιάζουν τη δράση Celebrity Dog Workers by PURINA®, η οποία θα «ξετυλίγεται» μέσα από μία σειρά αυτοτελών επεισοδίων, που θα «ανεβαίνουν» στo κανάλι της Panik Records και στο κανάλι της SGS στο YouTube,  με παρουσιάστρια την Konnie Metaxa και με τη συμμετοχή προσώπων από τον ευρύτερο χώρο της showbiz.
 
 
Στο πλαίσιο του Celebrity Dog Workers by PURINA®, οι celebrities επισκέπτονται τον όμορφο χώρο του καταφυγίου της Save A Greek Stray στον Ωρωπό, όπου αδέσποτα σκυλάκια περιθάλπονται, φροντίζονται και προωθούνται προς υιοθεσία και, μέσα από ευφάνταστα challenges, μαθαίνουν τις δουλειές που κάνουν καθημερινά οι εθελοντές της φιλοζωϊκής οργάνωσης.
Η Ελένη Φουρέιρα και ο Πέτρος Τσαπαρδώνης, αμφότεροι λάτρεις των σκύλων, έφεραν εις πέρας τα challenges, βάζοντας με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο το δικό τους λιθαράκι στο έργο της Save A Greek Stray, στέλνοντας το μήνυμα του να υιοθετούμε αδέσποτα αντί να αγοράζουμε και να συμμετέχουμε εθελοντικά στις σπουδαίες ενέργειές της για τα αδέσποτα. 
 
Δείτε το video:
 
[youtube url=”https://youtu.be/gFS-degdtJk” scroll_reveal=”https://youtu.be/pco91kroVgQ”]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *