Η 10χρονη κόρη της Mariah Carey,  Monroe Cannon πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια για τα παιδικά ρούχα OshKosh B’Gosh, η οποία έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τις νέες γενιές να ονειρεύομαι με τόλμη το ποιοι θέλουν να γίνουν κάποια ημέρα στο μέλλον.
Στο διαφημιστικό της εταιρείας υποτίθεται πως βλέπουμε τη Mariah Carey, τον Muhammad Ali και τους Outkast σε μικρή ηλικία να μας μιλούν για το τι σκέφτονταν σε μικρή ηλικία.Η 10χρονη Cannon, λοιπόν, υποδύεται τη μαμά της σε μικρή ηλικία και στην ουσία μας παρουσιάζει τις σκέψεις και τα όνειρα της Mariah Carey πολύ πριν γίνει γνωστή και καταφέρει να εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους με την καριέρα της.
 
 
Και αυτός ήταν και ο στόχος της καμπάνιας, να εμπνεύσει νέα παιδιά να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, μέχρι να γίνουν αυτό που πάντα επιθυμούσαν.
Όπως δήλωσε και η ίδια η Mariah Carey σε δημόσια δήλωσή της, «ως μικρό κορίτσι ήμουν αποφασισμένη να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Τώρα ως μητέρα, μου φέρνει τόση χαρά να βλέπω τα παιδιά μου να κάνουν πραγματικότητα και να αναπτύσσουν τα όνειρά που κρατούν στις καρδιές τους. Πραγματοποιήσαμε αυτή την καμπάνια επειδή αγαπάμε το μήνυμα της ενδυνάμωσης των παιδιών ώστε να ονειρεύονται με τόλμη και να χαράσσουν τη δική τους πορεία». 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *