Ο μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Λάρι Ρούντολφ, παραιτήθηκε τη Δευτέρα από τη θέση του στο πλευρό της, εν μέσω του σκανδάλου με την κηδεμονία της και τη δηλωμένη πρόθεση της ποπ σταρ να αποσυρθεί επισήμως από τη μουσική βιομηχανία.

«Έχουν περάσει πάνω από 2,5 χρόνια από την τελευταία μας επικοινωνία με την Μπρίτνεϊ, όταν με είχε ενημερώσει ότι ήθελε να κάνει ένα αορίστου χρόνου διάλειμμα από τη δουλειά της», δήλωσε ο 57χρονος Ρούντολφ στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με το Deadline, που εξασφάλισε τα πρακτικά της δίκης.«Νωρίτερα σήμερα υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η Μπρίτνεϊ δήλωσε την πρόθεσή της να παραιτηθεί επισήμως», συνέχισε ο μάνατζερ στη γραπτή του δήλωση, «ως μάνατζέρ της, νομίζω πως είναι το καλύτερο για κείνη να παραιτηθώ από την ομάδα της, καθώς οι επαγγελματικές μου υπηρεσίες δεν χρειάζονται πια».

Ο Ρούντολφ, που είναι επίσης μάνατζερ των Aerosmith, μίλησε στην επιστολή του και για τον πατέρα της ποπ σταρ, Jamie Spears, ο οποίος επιβλέπει τα οικονομικά και την προσωπική της ζωή.
 
 
Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως δεν ήταν ποτέ μέλος της δικαστικής εποπτείας της Μπρίτνεϊ και δεν γνώριζε τις τρομακτικές λεπτομέρειες που αφορούσαν τα προσωπικά της. Γράφει πως ξεκίνησε τη συνεργασία του μαζί της το 1995, «με προσέλαβαν αρχικά μετά το αίτημα της Μπρίτνεϊ να τη βοηθήσω με την καριέρα της».
«Θα είμαι πάντα εξαιρετικά περήφανος για ό,τι έχουμε πετύχει τα τελευταία 25 χρόνια μαζί. Εύχομαι στην Μπρίτνεϊ όλη την υγεία και την ευτυχία του κόσμου και θα είμαι εδώ για κείνη αν με χρειαστεί ξανά, όπως έκανα πάντα».
Η παραίτησή του έρχεται μετά την άρνηση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες να απομακρύνει τον πατέρα της από επικεφαλής της ομάδας κηδεμονίας της Μπρίτνεϊ.
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *