Η LP, η οποία έχει πάνω από δύο δισεκατομμύρια streams στο ενεργητικό της, ανακοίνωσε ότι το έκτο άλμπουμ της θα έχει τον τίτλο «Churches» και θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου.

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός αποκάλυψε επίσης το εξώφυλλο του άλμπουμ, τους τίτλους των 15 τραγουδιών του, αλλά και το νέο single «Goodbye» μαζί με το music video που το συνοδεύει.
Την παραγωγή του «Churches» έχει φροντίσει ο Mike Del Rio (Kylie Minogue, X Ambassadors, Skylar Gray).
Εκτός από τα τραγούδια του επί χρόνια συνεργάτη της, το «Churches» περιλαμβάνει τραγούδια σε παραγωγή των Nate Campany (Tove Lo, K.Flay, Christina Aguillera) και Kyle Shearer – γνωστή ως Valley Girl (Becky G, Tove Lo, Carly Rae Jepsen), του Lars Stalfors (Health, Local Natives, Cold War Kids), του βραβευμένου με Grammy Dan Wilson (Adele, Pink, Leon Bridges, James Bay), του Dan Nigro (Olivia Rodrigo, Carly Rae Jepsen, Sky Ferreira) και της Isabella Machine Summers (Florence & The Machine).
Η LP δήλωσε για το «Churches»: «Αυτό το άλμπουμ μοιάζει με έναν φίλο. Ένας φίλος που μαζί περάσαμε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ανθρώπινης ιστορίας και ένα αρκετά δύσκολο έτος στην προσωπική μου ζωή. Τόσες πολλές πραγματικές ιστορίες και συνειδητοποιήσεις που νιώθω ότι μπορούσα να μοιραστώ εδώ».
«Η δημιουργία με τους καλύτερους φίλους μου είναι ένα δώρο που ποτέ δεν θεωρώ δεδομένο και ο ενθουσιασμός της συνάντησης νέων συνεργατών είναι επίσης τόσο όμορφη εμπειρία. Σαν ερωτευμένη. Συγχωρέστε με, αλλά νιώθω ότι αυτή είναι η ουσία της ζωής και αν και οδυνηρή, δεν θα την αντάλλασσα με τίποτα, νιώθω ότι είναι ο δρόμος μου να μεταφέρω αυτό το συναίσθημα μεταξύ άλλων», συνέχισε.
«Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτά τα τραγούδια και τους ανθρώπους που τα δημιούργησαν μαζί μου. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα που μπορώ επιτέλους να τα μοιραστώ με τον κόσμο. Σας ευχαριστώ», κατέληξε.Το «Goodbye» είναι το τέταρτο single από το άλμπουμ «Churches».Η LP έγραψε το τραγούδι LP μαζί με τον και συνεργάτη της Mike Del Rio, ο οποίος έπαιξε όλα τα όργανα εκτός από τα ντραμς και με τον Nate Campany, που επίσης βρίσκεται πίσω από πολλά τραγούδια του «Churches».
 
[youtube url=”https://youtu.be/hJG1UkzJ4LE”]
 
Το tracklist του άλμπουμ «Churches»
1. When We Touch
2. Goodbye
3. Everybody’s Falling in Love
4. The One That You Love
5. Rainbow
6. One Last Time
7. My Body
8. Angels
9. How Low Can You Go
10. Yes
11. Conversation
12. Safe Here
13. Can’t Let You Leave
14. Churches
15. Poem
 
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *