Με μία μπλούζα, στην οποία αναγράφεται το όνομα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, πόζαρε στο Instagram η Μαντόνα, στέλνοντας το δικό της μήνυμα υποστήριξης στην τραγουδίστρια.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, να συνεχιστεί η κηδεμονία της ποπ σταρ από τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς, όλο και περισσότεροι διάσημοι στέκονται στο πλευρό της, δείχνοντας με κάθε τρόπο την υποστήριξή τους.
Έτσι και η Μαντόνα, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω ενός story στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία throwback φωτογραφία, στην οποία φοράει ένα μπλουζάκι με το όνομα της Μπρίτνεϊ και πάνω της έγραψε: «Δώστε πίσω σε αυτή την γυναίκα την ζωή της. Η σκλαβιά έχει καταργηθεί πριν πολλά χρόνια. Θάνατος στην άπληστη πατριαρχία, που το κάνει αυτό στις γυναίκες εδώ και αιώνες. Αυτό είναι καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μπρίτνεϊ, ερχόμαστε να σε βγάλουμε από την φυλακή».
 
 
Η Βασίλισσα της ποπ είναι εδώ και πολλά χρόνια θερμή υποστηρίκτρια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά, που εμφανίζεται με μπλουζάκι, που έχει το όνομά της τυπωμένο επάνω του. Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει πως «νιώθει σαν μητέρα της», καθώς έχει πολλές πτυχές, που της θυμίζουν πολύ έντονα τον εαυτό της. 

Leave a Comment