Η Miley Cyrus επιβεβαιώνει ότι αυτήν την περίοδο ετοιμάζει νέα μουσική.Η τραγουδίστρια μίλησε στο «People» για την προώθηση του νέου αρώματος «Flora Gorgeous Gardenia» της Gucci Beauty και αποκάλυψε ότι ηχογραφεί το νέο άλμπουμ της στην πατρίδα της, στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όταν ρωτήθηκε τι θα ακολουθήσει, η Miley Cyrus απάντησε: «Πρόσφατα έγινα θεία για πρώτη φορά και έχω τον πανέμορφο ανιψιό μου που ονομάζεται Bear», αναφερόμενη στο παιδί που απέκτησε ο μικρότερος αδελφός της, Braison Cyrus.
«Περνάω πολύ χρόνο μαζί του, τον παρακολουθώ να μεγαλώνει, ενώ ηχογραφώ τον επόμενο δίσκο μου στο Τενεσί», συνέχισε. Η Miley Cyrus εξομολογήθηκε επίσης ότι δεν αισθανόταν πάντα άνετα μέσα στο σώμα της. Η 28χρονη pop star παραδέχτηκε ότι υπήρχε ένα σημείο στην καριέρα της που «ένιωθε τόσο ανασφαλής» παρόλο που «απεικόνιζε αυτήν την εικόνα αυτού που πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι ήταν ένα άτομο με αυτοπεποίθηση».
«Η αποστολή μου ήταν πάντα να είμαι απρόσκοπτα ο εαυτός μου και κατέληξα να αισθάνομαι απάτη», υποστήριξε. Στη συνέχεια, η Miley Cyrus ανέφερε ότι δίνει προτεραιότητα στη φροντίδα του εαυτού της ώστε να διατηρηθεί ψυχικά και σωματικά υγιής.
«Σε επίπεδο ομορφιάς, η φροντίδα του εαυτού μου περιλαμβάνει αρκετά τη φροντίδα του δέρματος», είπε στο «People».
«Δεν κοιμάμαι ποτέ με το μακιγιάζ μου και ανεξάρτητα από το πόσο κουρασμένη είμαι ή πόσο μεγάλη ήταν η ημέρα, βγάζω πάντα το μακιγιάζ μου πριν κοιμηθώ. Μου αρέσει επίσης να αφιερώνω το χρόνο να κάνω πεζοπορίες και να είμαι στη φύση όσο πιο συχνά μπορώ. Είναι καίριας σημασίας για εμένα να απομακρύνομαι από την τρέλα του Λος Άντζελες και να αναπνέω», σχολίασε.
 
ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *