Μια εικόνα εντελώς διαφορετική από αυτή που ξέραμε μέχρι σήμερα για την Britney Spears είδαμε πρόσφατα στον λογαριασμό της star.

Η διάσημη τραγουδίστρια που εδώ κι αρκετά χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα με τον πατέρα της, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία topless φωτογραφία της, η οποία μας ξάφνιασε. Όπως θα δείτε η άλλοτε λαμπερή Britney έχει αφήσει τα μαλλιά της ατημέλητα, ποζάρει χωρίς μακιγιάζ ενώ τα νύχια της είναι φαγωμένα και μισοβαμμένα, γεγονός που αποκαλύπτει και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

 
 

Να θυμίσουμε πως η Britney Spears δίνει μάχη προκειμένου να απεμπλακεί από το «καθεστώς κηδεμονίας» του πατέρας της.Η Spears είπε ότι δεν θα ξανακάνει σόου όσο ο πατέρας της διατηρεί τον έλεγχο της καριέρας της στο πλαίσιο της κηδεμονίας που έχει από το 2008.«Δεν θα ξανακάνω συναυλία όσο ο πατέρας μου διαχειρίζεται το τι φοράω, τι λέω, τι κάνω ή τι σκέφτομαι… Οπότε παραιτούμαι!!!! Δεν μου άρεσε που η αδερφή μου εμφανίστηκε σε μια παράσταση σε βραβεία και ερμήνευσε τα ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ σε remix !!!!! Το λεγόμενο σύστημα στήριξής μου με πλήγωσε βαθιά !!!! Αυτή η κηδεμονία σκότωσε τα όνειρά μου … οπότε το μόνο που έχω είναι η ελπίδα, και η ελπίδα είναι το μόνο πράγμα σε αυτόν τον κόσμο που είναι πολύ δύσκολο να τη σκοτώσουν. Κι όμως, οι άνθρωποι συνεχίζουν να το προσπαθούν!!! Όμως εξακολουθούν να προσπαθούν», λέει, μεταξύ άλλων, η 39χρονοη ποπ σταρ σε ένα μακροσκελές μήνυμά της.Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ζήτησε περιοριστικά μέτρα εναντίον του πατέρα της. «Φοβόμουν ότι θα εμφανιζόταν μεθυσμένος», είπε. Υποστήριξε ότι 63 φορές την εγκατέλειψαν όλα τα μέλη της οικογένειάς της. «Η ομάδα μου πήρε τα πάντα από μένα. Πήρε ακόμη και τις βιταμίνες για τα μαλλιά μου. Δεν είναι κατάχρηση, είναι σκληρό. Ακόμα δεν μπορώ να πιω καφέ. Δεν είμαι σίγουρη πόσο διάστημα χρειάζεται για να λάβω μια περιοριστική εντολή, αλλά θέλω να υποβάλω αίτηση για κακοποίηση και έρευνα εναντίον του μπαμπά μου».Η πριγκίπισσα της ποπ ανέφερε ότι πρώτη της προτεραιότητα είναι να απομακρύνει τον πατέρα της και να παραμείνει η Τζόντι Μοντγκόμερι ως κηδεμόνας της.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *