Μία από τις οικονόμους της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγορεί το ποπ είδωλο ότι τη χτύπησε κατά τη διάρκεια ενός καβγά που είχαν το πρωί της Δευτέρας, στο σπίτι της τραγουδίστριας στη Νότια Καλιφόρνια.
Σύμφωνα με το NBC News που επικαλείται το Γραφείο του Σερίφη της κομητείας Βεντούρα, η καταγέλλουσα ισχυρίζεται ότι η Σπίαρς (που αυτό το διάστημα εμπλέκεται σε δικαστική διαμάχη προσπαθώντας να βάλει τέλος στο καθεστώς «κηδεμονίας» που της έχει επιβληθεί δικαστικά από το 2008) ήταν επιθετική μαζί της όταν επέστρεψε στο σπίτι.Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η 39χρονη χτύπησε τα χέρια της και της πέταξε κάτω το κινητό που κρατούσε. Αρχικά η γυναίκα ειδοποίησε τις Αρχές να έρθουν στο σπίτι, όμως στη συνέχεια πήγε η ίδια στο γραφείο του Σερίφη για να υποβάλλει καταγγελία. Όπως επισημαίνει το NBC, η οικονόμος δεν έχει τραυματιστεί, ενώ οι προσπάθειες των βοηθών του Σερίφη να επικοινωνήσουν με την Σπίαρς έπεσαν στο κενό, με την ίδια να αρνείται να τους μιλήσει.
Τα αποτελέσμα της έρευνας που θα διενεργήσει τις προσεχείς ημέρες το Γραφείο του Σερίφη θα προωθηθούν στον Εισαγγελέα της Κομητείας Βεντούρα και δεν αποκλείεται να ασκηθεί δίωξη εις βάρος της τραγουδίστριας για βιαιοπραγία σε βαθμό πλημμελήματος.
Ο δικηγόρος της Σπίαρς, Μάθιου Ρόζενγκρατ, χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της οικονόμου «σκουπίδια για ταμπλόιντ». «Δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια παραφουσκωμένη υπόθεση πλημμελήματος που αφορά σε μια διαφωνία για ένα κινητό, και δεν περιλαμβάνει κανένα χτύπημα ούτε τραυματισμό. Ο καθένας μπορεί να κάνει μια καταγγελία. Αυτή η υπόθεση θα έπρεπε να είχε κλείσει κατευθείαν» εξηγεί σε email o δικηγόρος.
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *