Ο Χρήστος Μάστορας και ο Λευτέρης Πετρούνιας συνδέονται με μια σχέση αδερφικής φιλίας η οποία σφραγίστηκε με ένα ακόμα πιο δυνατό δέσιμο.

Ο frontman του συγκροτήματος Μέλισσες όπως είναι γνωστό βάφτισε την κόρη του χάλκινου Ολυμπιονίκη. Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην είναι υπερήφανος για το κατόρθωμα του κουμπάρου του μετά την κατάκτηση του ολυμπιακού μεταλλίου στο Τόκιο.
 
«Άλλη μια νίκη, άλλη μια διάκριση για έναν τύπο που κάνει τα αδύνατα δυνατά! Που πέρασε από φωτιά και σίδερο για να γίνει ατσάλι και τελικά δεν υπάρχει μέταλλο ή κράμα, λίθος η διαμάντι που να έχουν την αξία της ψυχής αυτού του σπουδαίου Ολυμπιονίκη! Σε ευχαριστούμε Λευτέρη για όλες τις συγκινήσεις που μας έχεις προκαλέσει, τις προσωπικές σου διακρίσεις που τις μοιράζεσαι με έναν ολόκληρο λαό και την υπερηφάνια που μας έχεις κάνει να νιώσουμε. Επόμενος στόχος το Παρίσι και ξέρω ότι είσαι από τώρα έτοιμος για την κορυφή! Στην πρώτη φωτογραφία είναι ένα στιγμιότυπο από τη δύναμη την συγκέντρωση και την τεχνική και στη δεύτερη είναι οι πραγματικοί καρποί όλων αυτών !!! Οι 3 γυναίκες της ζωής σου. Σ’αγαπάμε και σε ευχαριστούμε για όλα!!! Πάντα δίπλα σου», έγραψε χαρακτηριστικά στο post του στο Facebook.
 

Leave a Comment