Ο Ed Sheeran ανακοινώνει την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου άλμπουμ που θα αποτελείται αποκλειστικά από συνεργασίες – έκπληξη.
 «Πριν υπογράψω [δισκογραφικό συμβόλαιο] το 2011 έκανα ένα EP που ονομαζόταν “No.5 Collaborations Project”. Έκτοτε, ήθελα πάντα να κάνω άλλο ένα, έτσι άρχισα το Νο. 6 στο laptop μου όταν ήμουν σε περιοδεία πέρυσι», περιγράφει.«Είμαι τεράστιος θαυμαστής όλων των καλλιτεχνών με τους οποίους έχω συνεργαστεί και ήταν μεγάλη διασκέδαση η δημιουργία του άλμπουμ», συμπληρώνει.
 Το νέο δισκογραφικό εγχείρημα του Ed Sheeran θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου και την Παρασκευή 24 Μαΐου θα ξεκινήσει η ψηφιακή προ-παραγγελία του άλμπουμ και συγχρόνως θα κυκλοφορήσει το νέο single «Cross Me» με τη συμμετοχή του Chance The Rapper και του PnB Rock.
 Το «No.6 Collaborations Project» περιέχει 15 τραγούδια και ισάριθμες συνεργασίες με καλλιτέχνες που θα αποκαλυφθούν σε μελλοντικό χρόνο.
 Πρώτο δείγμα αυτής της πολυσυλλεκτικής δισκογραφικής δουλειάς ήταν η απροσδόκητη συνάντηση του Ed Sheeran με τον Justin Bieber στο τραγούδι «I Don’t Care», το οποίο βρίσκεται στο Νο. 3 του ελληνικού Spotify και στο Νο. 5 του Διεθνούς Digital Singles Chart της IFPI.
 
Το tracklist του «No.6 Collaborations Project»:
 
1. Beautiful People 
 
2. South Of The Border 
 
3. Cross Me 
 
4. Take Me Back To London 
 
5. Best Part Of Me 
 
6. I Don’t Care 
 
7. Antisocial 
 
8. Remember The Name 
 
9. Feels 
 
10. Put It All On Me 
 
11. Nothing On You 
 
12. I Don’t Want Your Money 
 
13. 1000 Nights 
 
14. Way To Break My Heart 
 
15. Blow

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *