«Πρέπει να ακολουθήσουμε τα μέτρα, πρέπει να κάνουμε τα εμβόλια, και βέβαια ο κόσμος που δεν θέλει να εμβολιαστεί καλώς θα κάνει να μην εμβολιαστεί, αλλά ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Η παύση που έγινε πάρα πολύ με με επηρέασε, όπως και όλο τον κόσμο, και αυτό που είπα και το παρερμήνευσαν όλοι ότι ενάμιση χρόνο κάνω αναγκαστικές διακοπές. Βέβαια ήθελαν οι κακοθελητές να το πάρουν όπως ήθελαν αυτοί, αλλά εμείς (οι τραγουδιστές) ακόμη είμαστε σε διακοπές και ακόμα είμαστε σε παύση. Θα παρακαλέσω η διασκέδαση να είναι διασκέδαση και όχι αυτό που θέλουν οι γιατροί να θεωρούν ότι έτσι πρέπει να είναι η διασκέδαση. Οι γιατροί έχουν την άποψή τους αλλά και η πολιτεία θα πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις για όλους μας» είπε ο Αντώνης Ρέμος αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που λειτούργησε η διασκέδαση το προηγούμενο διάστημα.
Στην ερώτηση αν η κόρη του έχει πάρει τη φωνή του ο Αντώνης Ρέμος απάντησε: «Ελπίζω όχι, ασχολείται πολύ με το μπαλέτο, πιο πολύ με ενόργανη. Είναι πολύ μικρή, είναι ακόμα 6,5. Δεύτερο παιδί στην επόμενη καραντίνα». Στην ερώτηση αν θα τον δούμε σε δική του τηλεοπτική εκπομπή απάντησε: «3 χρόνια το λέμε αυτό, δεν το ξέρω αυτό. Προς το παρόν δεν είναι στις προτεραιότητες μου.
Για τον χαμό του Μίκη Θεοδωράκη είπε ότι είναι μία εθνική απώλεια, μία απώλεια πολιτιστική. Αναφορικά με τον Mad Clip, που έφερε στη σκέψη του τον εξίσου τραγικό θάνατο του φίλου του, Παντελή Παντελίδη, ο Αντώνης Ρέμος είπε:
«Πραγματικά ανατριχιάζω τώρα που το σκέφτομαι. Δεν το ήξερα το παιδί αλλά δυστυχώς είναι αυτό που λένε “να προσέχεις τι εύχεσαι στη ζωή σου” και το παιδί δυστυχώς είχε όλα αυτά μέσα στο μυαλό του, του άρεσε πολύ να ζει στα άκρα. Δυστυχώς όμως και για αυτόν – αλλά και για πιο παλιά και για το φίλο μου τον Παντελή – δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Δηλαδή αν είχαν πάθει ένα ατύχημα και απλά έμεναν στο νοσοκομείο, πιστεύω ότι θα έπαιρναν ένα μάθημα».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *