Για πρώτη φορά μετά την αναζωπύρωση του ερωτικού ειδυλλίου τους ο Μπεν Άφλεκ μιλάει δημόσια για την αγαπημένη του Τζένιφερ Λόπεζ.
«Έχω δέος για την επίδραση της Τζένιφερ στον κόσμο», δήλωσε ο 43χρονος βραβευμένος με Όσκαρ σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε την Κυριακή στο Adweek. «Ως καλλιτέχνης, μπορώ να κάνω ταινίες που συγκινούν το κοινό, όμως η Τζένιφερ έχει εμπνεύσει μια τεράστια ομάδα ανθρώπων να αισθανθεί ότι έχει μια θέση στο τραπέζι σε αυτήν τη χώρα. Αυτό το έχουν καταφέρει λίγοι άνθρωποι σε όλη την ιστορία».Ο Άφλεκ συνέχισε να επαινεί τη Λόπεζ, η οποία έχει καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο.«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω δει από πρώτο χέρι τη διαφορά που κάνει. Έγχρωμες γυναίκες πλησιάζουν την Τζένιφερ και της λένε πόσο της έχει εμπνεύσει με τον δυναμισμό της και τις επιτυχίες της», συμπλήρωσε ο Άφλεκ.
Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Αφού παρακολούθησαν μαζί το Φεστιβάλ της Βενετίας, η JLo με τη σειρά της επαίνεσε τον αγαπημένο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη νέα του ταινία, “Η τελευταία μονομαχία”.
 
[youtube url=”https://youtu.be/mgygUwPJvYk” scroll_reveal=”https://youtu.be/pco91kroVgQ”]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *