Δυσαρεστημένη με την απόφαση του Netflix να κυκλοφορήσει ντοκιμαντέρ για την ζωή της, δηλώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, η ποπ σταρ έχει κουραστεί με όλα αυτά τα πρότζεκτς που αναφέρονται στην ίδια, χωρίς όμως να υιοθετούν ούτε στο ελάχιστο την θέση της και τις απόψεις της.«Ακόμα ένα ντοκιμαντέρ, που δεν έχει την συναίνεσή της, την ευλογία της ή την συμμετοχή της. Αυτά ήταν τα λόγια της. Όλοι μιλούν για εκείνη, πριν από εκείνη», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.Το Netflix κυκλοφόρησε μόλις χθες το πρώτο επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ  «Britney vs. Spears» και ήδη χιλιάδες θαυμαστές της τραγουδίστριας ανυπομονούν να κυκλοφορήσει.
Όπως αναφέρει η δημιουργός του, προσπάθησε πολλάκις να επικοινωνήσει με την τραγουδίστρια για να καταφέρει να δώσει στην δημοσιότητα την δική της θέση, όμως στάθηκε αδύνατον.
«Πάντα ήλπιζα και ονειρευόμουν και ευχόμουν ότι θα κάνω αυτό το ντοκιμαντέρ. Προσπάθησα επανειλημμένα να επικοινωνήσω με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αλλά τελικά συμβιβάστηκα ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ. Της έστειλα μάλιστα κι ένα γράμμα κι ήλπιζα ότι θα το διάβαζε, όμως μάλλον είναι πολύ απασχολημένη με τον νέο της σύζυγο», δήλωσε.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *