Πρεμιέρα κάνει στο Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου ένα ντοκιμαντέρ πάνω στη ζωή της Britney Spears. Με τίτλο «Britney vs Spears», το φιλμ εστιάζει στην διαμάχη με τον πατέρα της, τον οποίο κατηγορεί, μεταξύ άλλων για κατάχρηση, θέτοντας ερωτήματα για την υποτιθέμενη αναγκαιότητα αυτού του εξαιρετικά σπάνιου νομικού διακανονισμού.
Αναμένεται η αποκάλυψη σοκαριστικών πληροφοριών μέσα από ηχητικά μηνύματα και έγγραφα, που θα μας μεταφέρουν πιο βαθιά στην ιστορία που δεν γνωρίζαμε για χρόνια.Το πρώτο teaser που είδε το φως της δημοσιότητας διαρκεί 18 δευτερόλεπτα και αποτελείται από ένα και μόνο ηχητικό απόσπασμα, από την 21η Ιανουαρίου του 2009.Η Britney Spears τηλεφωνεί σε ένα δικηγόρο για να επιβεβαιώσει την αρχή του τέλους της κηδεμονίας της.
Το φιλμ γυριζόταν για περισσότερο από έναν χρόνο και ήδη από το τρέιλερ αφήνονται αιχμές για «προσωπικά συμφέροντα» του πατέρα και των δικηγόρων.
Σύμφωνα με πηγές κοντά στην τραγουδίστρια, η ίδια δεν στηρίζει απόλυτα αυτή την τηλεταινία και έχει δηλώσει πως δεν θα την παρακολουθήσει. «Έγινε χωρίς τη συγκατάθεσή της, ενώ πολλά από τα κομμάτια του της προκαλούν έντονα συναισθήματα», αναφέρει η πηγή. Μάλιστα, έγινε γνωστό πώς έχει δει κάποιο απόσπασμα το οποίο τη φόρτισε πολύ ψυχολογικά.
 
[youtube url=”https://youtu.be/SgFDWK_sf9c”]
 

Leave a Comment