Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο όμορφες και δημοφιλείς τραγουδίστριες της χώρας μας. Φέτος το τηλεοπτικό κοινό την απολαμβάνει μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό σόου «J2US».

Μάλιστα η Δέσποινα έκανε αισθητή την παρουσία της όταν ανέβασε από τα παρασκήνια του σόου -ίσως- τις πιο προκλητικές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο Instagram.Πόζαρε στο φακό φορώντας ένα κατακόκκινο μίνι φορεματάκι το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα, λεπτά και γυμνασμένα της πόδια. Το Instagram της από τα πρώτα λεπτά της ομολογουμένως τολμηρής της ανάρτησης πήρε φωτιά και τα σχόλια έπεσαν βροχή.Οι περισσότεροι από τους followers την αποθέωσαν με άκρως κολακευτικά σχόλια ενώ κάποιοι άλλοι περισσότερο συντηρητικοί εξέφρασαν την αντίθεσή τους λέγοντας πως μια γυναίκα με την ποιότητά της δεν έχει ανάγκη να ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες.
 
Έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή;
 
Κατά τα άλλα η Δέσποινα Βανδή μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Οι φήμες την ήθελαν να είναι με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Τα πράγματα είχε βάλει στη θέση τους η instagrammer Soula Glamorous, η οποία ανέφερε μέσα από τον λογαριασμό της ότι η Δέσποινα Βανδή δεν τα έχει με τον Βασίλη Μπισμπίκη όπως συζητούνταν, αλλά με κολλητό του φίλο.Τα πράγματα όμως περιπλέκονται εκ νέου καθώς η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απαθανατίστηκαν στην Ερμού να κάνουν τη βόλτα τους με πολύ χαλαρή διάθεση. Η εφημερίδα «On Time» τους… έπιασε στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας. Πάντως τον τελευταίο καιρό οι δυο τους κάνουν παρέα.
 
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *