Ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα του Λούκα Γιώρκα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «OK!».Μάλιστα, ο 34χρονος Κύπριος τραγουδιστής πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε και την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η σύντροφος του Λούκα Γιώρκα λέγεται Βασιλική και είναι 27 χρόνων.Οι δύο τους είναι σε σχέση τον τελευταίο έναν χρόνο και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκαν σε γάμο καλού τους φίλου στη Φλωρεντία. Η 27χρονη Βασιλική έχει καταγωγή από τον Διδυμότειχο, όμως ζει κι εργάζεται ως δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Λούκας Γιώργας είχε αναφερθεί στην προσωπική του ζωή δηλώνοντας: «Είμαι ένας τύπος που χωρίς έρωτα δεν ζω, δεν λειτουργώ. Κι όταν λέω έρωτα, γοητεύομαι από πολλά πράγματα, οπότε, ναι, δηλώνω ερωτευμένος! Στην προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ όμορφα. Όταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω εκτενέστερα. Δεν κρύβομαι, απλώς θέλω να προστατέψω τη δική μου ζωή, αλλά κυρίως τη ζωή του άλλου ανθρώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε άλλο χώρο και να θέλει να κρατήσει χαμηλά τους τόνους. Ο καθένας από εμάς έχει την οικογένειά του και δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την έκθεση στη δημοσιότητα».
 
Δείτε τον Λούκα Γιώρκα με τη γοητευτική μελαχρινή σύντροφό του.
 
Μάλιστα, ο 34χρονος Κύπριος τραγουδιστής πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε και την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο. Όπως αναφέρει το περιοδικό, η σύντροφος του Λούκα Γιώρκα λέγεται Βασιλική και είναι 27 χρόνων.Οι δύο τους είναι σε σχέση τον τελευταίο έναν χρόνο και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκαν σε γάμο καλού τους φίλου στη Φλωρεντία. Η 27χρονη Βασιλική έχει καταγωγή από τον Διδυμότειχο, όμως ζει κι εργάζεται ως δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Λούκας Γιώργας είχε αναφερθεί στην προσωπική του ζωή δηλώνοντας: «Είμαι ένας τύπος που χωρίς έρωτα δεν ζω, δεν λειτουργώ. Κι όταν λέω έρωτα, γοητεύομαι από πολλά πράγματα, οπότε, ναι, δηλώνω ερωτευμένος! Στην προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ όμορφα. Όταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω εκτενέστερα. Δεν κρύβομαι, απλώς θέλω να προστατέψω τη δική μου ζωή, αλλά κυρίως τη ζωή του άλλου ανθρώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε άλλο χώρο και να θέλει να κρατήσει χαμηλά τους τόνους. Ο καθένας από εμάς έχει την οικογένειά του και δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την έκθεση στη δημοσιότητα».Δείτε τον Λούκα Γιώρκα με τη γοητευτική μελαχρινή σύντροφό του.

 

Leave a Comment