Στο ατύχημα του Mad Clip αναφέρθηκε ο Ηλίας Βρεττός, καθώς όπως είπε, του θύμισε το δικό του, που συνέβη πριν από περίπου τρία χρόνια και παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.

Αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την δύσκολη εμπειρία που έζησε και στις στιγμές, μετά το ατύχημα. Όπως εξήγησε, του ήταν πολύ δύσκολο να ξεπεράσει ό,τι συνέβη και η μόνη του διέξοδος ήταν η θρησκεία.
«Την περίοδο που είχε δοκιμαστεί η ζωή μου, μετά το ατύχημα, έπρεπε να παλέψω για την καθημερινότητα. Με είχε επηρεάσει πάρα πολύ, βρήκα διέξοδο στην θρησκεία. Έκανα πολλά τάματα, βρέθηκα στην Νάξο με δύο από τους γιατρούς που με εγχείρισαν και με πήγαν στην Παναγία Αργοκοιλιώτισσα. Ένιωσα κάτι πάρα πολύ έντονο. Η συγκεκριμένη εκκλησία είναι σε σπήλαιο που έχει κάποια σκαλιά. Επειδή δεν μπορούσα να ανέβω, προσευχήθηκα, έκανα το τάμα μου να ανέβω αυτά τα σκαλιά. Οπότε, με πολλή συγκίνηση ξαναβρέθηκα στη Νάξο αρτιμελής σε έναν βαθμό, γιατί τελείως καλά δεν θα είμαι ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον θάνατο του τράπερ Mad Clip. «Επέζησα από θαύμα, κάτι που δεν είχε την τύχη να συμβεί στον Mad Clip. Πραγματικά, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γι’ αυτό το παιδί. Μου θύμισε τα δικά μου. Ήταν ένα τρακάρισμα που μου θύμιζε πολύ το δικό μου. Κι εγώ έπεσα σε δύο δέντρα με την πόρτα μου, εγώ ήμουν τυχερός και έζησα, ενώ εκείνος δυστυχώς, δεν τα κατάφερε», εξήγησε ο τραγουδιστής.
 

Leave a Comment