Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Κώστας Μπίγαλης ο οποίος θυμήθηκε τις άγνωστες ιστορίες πίσω από δημοφιλή τραγούδια, αναφέρθηκε στη φιλία του με την Πωλίνα αλλά και στην κόντρα που προέκυψε με την Ρούλα Κορομηλά.

«Το κομμάτι “I miss you” είναι εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία. Όταν κάποια, κάποτε, έλειψε πολύ. Το όνομα “big Alice” ήταν μια ιδέα του Νίκου Μαστοράκη και αποτελεί λογοπαίγνιδιο με το όνομα μου. Το τρεχαντήρι δεν έκανε για τη Eurovision. Το video clip του κομματιού γυρίστηκε στην Άνδρο με κακό καιρό και είχαμε παγώσει από το κρύο», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Μπίγαλης.Ο Κώστας Μπίγαλης πρόσθεσε στην συνέχεια: «Με την Πωλίνα γνωριζόμαστε 29 χρόνια. Με πολιορκεί αλλά δεν ξέρω που θα καταλήξουμε. Στη θεατρική μου συμμετοχή στο “Αχ Μαρία” συστήθηκε για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό ο Τάκης Ζαχαράτος. Στο κομμάτι “Ο Μύθος” είμαι ένας άλλος. Ο δίσκος “με τον ήλιο στους ιχθείς” άρχισε να πουλάει ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του χάρη σε ένα φτηνό video clip».
«Ο Τέρενς Κούικ στην αρχή της πορείας μου αποφάσισε να με ονομάσει Αλέξη. Είχα βοηθήσει την Ρούλα Κορομηλά με τις εκπομπές της, αλλά κάποια στιγμή εκείνη αρνήθηκε να μου δώσει χρόνο για δύο τραγούδια. Μου έδινε τρία λεπτά αντί για 6. Και όταν προβλήθηκε αυτή η εκπομπή που δεν πήγα, η Ρούλα Κορομηλά τραγουδούσε μόνη της 20 λεπτά», συμπλήρωσε ο Κώστας Μπίγαλης.

Leave a Comment