Το πρωί του Σαββάτου ο ράπερ Light μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του αγαπημένο του φίλου, Mad Clip.

«Νιώθω καλά. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να βγούμε, να διασκεδάσουμε. Είναι μια πολύ παράξενη περίοδος για όλους λίγο πολύ. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για μένα είναι να δουλέψεις μέσα από αυτό και να συνεχίσεις κανονικά την καθημερινότητά σου», είπε αρχικά ο Light.
 
 
Στη συνέχεια όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τα αρνητικά σχόλια που έγιναν, επειδή ξεκίνησε εμφανίσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα από τον θάνατο του Mad Clip, ο Light είπε: «Δεν θέλω να δώσω αξία και να απαντήσω σε αυτούς που με έκριναν αρνητικά επειδή δουλεύω. Ο καθένας κρίνει από μόνος του. Όποιος γνώριζε προσωπικά τον Πιτ, γνωρίζει τι θα ήθελε. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, δικαίωμά του».«Όλοι ξέρουμε πως ο Mad Clip για σένα δεν ήταν απλά ένας ράπερ, ήταν ο αδερφός σου. Πως νιώθεις;», ρώτησε στη συνέχεια η δημοσιογράφος και ο Light εμφανώς συγκινημένος της έκανε νόημα να προχωρήσει σε άλλη ερώτηση.
Τέλος ο Light αποκάλυψε πως: «Υπάρχουν πολλά τραγούδια και project με τον Mad Clip, ολοκληρωμένα και ανολοκλήρωτα, που δεν έχουν κυκλοφορήσει. Εμείς θα χαρούμε να τα κυκλοφορήσουμε. Θα εξαρτηθεί από την επιθυμία της οικογένειας».

Leave a Comment