Ο Lil Nas X περιμένει την κυκλοφορία του άλμπουμ του «Montero». Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου, που θα γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου, ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε με ένα στεφάνι από λουλούδια στο κεφάλι του, ενώ φαίνεται ότι βρίσκεται σε προχωρημένη… εγκυμοσύνη.
Ο Lil Nas X δήλωσε στο περιοδικό People ότι του ήρθε η ιδέα να κάνει τη συγκεκριμένη φωτογράφιση, αφού άκουσε το τραγούδι «Dolla Sign Slime» που περιλαμβάνεται στο νέο του άλμπουμ.
«Είπα: “Θεέ μου, αυτό είναι καταπληκτικό”», οπότε, όπως λέει, κάλεσε τον στυλίστα του, ο οποίος συμφώνησε ότι όλα συνδυάζονται μεταξύ τους και πως το νέο άλμπουμ του καλλιτέχνη είναι το μωρό του και του πρότεινε να κάνει μία φωτογράφιση ως έγκυος.
Ο τραγουδιστής δήλωσε ακόμα για το νέο του άλμπουμ πως «είμαι ο πατέρα και η μητέρα του. Αλλά υποθέτω ότι και οι παραγωγοί που το δούλεψαν είναι κι αυτοί σαν μπαμπάδες ή ίσως θείοι».
Το Montero δημιουργήθηκε σε μεγάλο βαθμό τον τελευταίο χρόνο κατά τη διάρκεια του lockdown. Η δημιουργία του, είπε ο Lil Nas X στο Twitter την περασμένη εβδομάδα, ήταν «θεραπευτική».
«Έχω αλλάξει με πολλούς τρόπους», δήλωσε. «Έχω αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζω πολλές καταστάσεις, τον τρόπο που διαχειρίζομαι τη θλίψη και το θυμό μου και απλά καταλαβαίνω ότι δεν χρειάζεται να αντιδράσω στα συναισθήματα με συγκεκριμένους τρόπους. Δεν μπορώ να επιλέξω πώς νιώθω, αλλά μπορώ να επιλέξω πώς θα αντιδράσω. Έχω μάθει να αφήνω τα σχόλια των ανθρώπων να κυλούν πίσω μου».

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *