Στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη απάντησε ο Βαλάντης.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» και αναφέρθηκε στον έρωτα, αλλά και στην προσωπική του κατάσταση αυτό το διάστημα.
Όπως αποκάλυψε ο Βαλάντης, δεν έχει βρει τον έρωτα εδώ και περίπου 5 χρόνια, μετά το τέλος της σχέσης του με την Κατερίνα Καπόλα. «Έχω πέσει στα πατώματα από έρωτα, πριν περίπου 4,5 χρόνια, στην προηγούμενη σχέση μου με την Κατερίνα. Μετά την Κατερίνα, δεν ερωτεύτηκα ξανά. Μπήκα σε μία σχέση για να ξεπεράσω την προηγούμενη και αυτό ήταν λάθος», δήλωσε.Στην συνέχεια, ρωτήθηκε για το μείζον θέμα αυτών των ημερών σχετικά με την Πόπη Μαλλιωτάκη και απάντησε στο αν βρίσκεται σε σχέση μαζί της. «Με την Πόπη δεν γνωριζόμαστε καν προσωπικά. Ανέβασε ένα story και εγώ απλά το κοινοποίησα. Δεν μου άρεσε ο τίτλος ότι αυτή είναι η νέα σχέση της showbiz. Εκθέτουν οικογένειες, ανθρώπους, παιδιά», απάντησε ο τραγουδιστής.
Τέλος, υποστήριξε πως αν κάτι ευθύνεται που «δεν την έχει ψωνίσει» είναι το γεγονός ότι διαθέτει star quality. «Ένας άνθρωπος που γεννιέται σταρ, δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του, δεν συνειδητοποιώ πχ ότι κάποιος μπορεί να με κοιτάξει. Δεν την ψώνισα ποτέ. Την ψωνίζουν άνθρωποι που δεν είναι σταρ», τόνισε.
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *