Ξεκίνησαν να κατατίθενται οι προτάσεις από τους καλλιτέχνες που επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision 2022 κι η προθεσμία που έχει δώσει η ΕΡΤ, εκπνέει την Κυριακή 10 Οκτωβρίου.
Ανάμεσα στους καλλιτέχνες, που έχουν ετοιμάσει τα τραγούδια τους και θα τα καταθέσουν στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα, είναι κι ο Νίκος Γκάνος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει αρκετές επιτυχίες.Ο τραγουδιστής έκανε γνωστή την πρόθεσή του μέσω ενός instastory, που ανέφερε τα εξής:«Καλησπέρα σε όλους, ξέρετε πόσο πολύ θέλω να πάω στην Eurovision! Θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι στην διαδικασία δήλωσης συμμετοχής μου, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι 10 Οκτωβρίου. Έχω 2 τραγούδια από τα 3 που μπορώ να προτείνω σαν καλλιτέχνης, θα ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε ακόμη έναν συνθέτη που έχει κάποιο τραγούδι και πιστεύει ότι θα μπορούσε να διαγωνιστεί στην σκηνή της Eurovision!»
 
 
Ο Νίκος Γκάνος προστίθεται στην μακρά λίστα καλλιτεχνών, που έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να βρεθούν στην σκηνή της Eurovision. Ο επόμενος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, μετά τη νίκη των Maneskin, ενώ ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί η πόλη που θα τον φιλοξενήσει.Ο Νίκος Γκάνος σε ηλικία 21 ετών, συμμετείχε στην ελληνική εκδοχή του talent show Super Idol κερδίζοντας την 3η θέση.
Πριν ξεκινήσει τη δισκογραφική του πορεία, είχε ήδη συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Μαρινέλλα, ο Γιάννης Πάριος, ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή. Το πρώτο ψηφιακό σινγκλ που κυκλοφόρησε από την Heaven είχε τον τίτλο «Έφυγα».
Τον Απρίλιο του 2010 κυκλοφόρησε το CD single «Μπροστά», με 5 τραγούδια που έγιναν επιτυχίες. Η καθολική αποδοχή ήρθε το καλοκαίρι της ίδιας χρόνιας, όταν κυκλοφόρησε το «Last Summer», το πρώτο αγγλόφωνο single που εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια της χρονιάς.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *