Η Κατερίνα Τοπάζη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπον και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για το θαύμα που βίωσε καθώς και για την μεγάλη της απώλεια.

 

Έχεις βιώσει κάποιο θαύμα στη ζωή σου;
 

Βιώνω άπειρα θαύματα καθημερινά. Ένα πολύ μεγάλο είναι όταν σώθηκα από ένα πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχαμε με τον Χρήστο (Δάντη). Είχα χτυπήσει πολύ άσχημα στο κεφάλι και σώθηκα. Έτσι βγήκε και ο γιος μου Χριστόφορος. Πριν ακόμα μείνω έγκυος, είχα πει πως αν κάνω αγόρι, θα τον βγάλω Χριστόφορο. Η πίστη μου στο Θεό είναι πάνω από όλα.

 

Έχεις βιώσει, όμως, και τη μεγάλη απώλεια της μαμάς σου…

Την πήρε γρήγορα. Έφυγε από εγκεφαλικό ανεύρυσμα και ήμασταν μόνες μας σπίτι. Τεράστια απώλεια. Θυμάμαι ο Χρήστος (Δάντης) που ήμασταν τότε παντρεμένοι, μου στάθηκε πάρα πολύ. Ήμουν τυχερή, μέσα στην ατυχία μου. Σώθηκα κυριολεκτικά από το ψυχιατρείο, γιατί με τη μάνα μου δεν είχα απλά μια σχέση μαμάς και κόρης. Ήταν τα πάντα για εμένα. Είχαμε καρμική σχέση. Έφυγε πολύ νέα, αλλά επαναλαμβάνω ότι ο Χρήστος μου στάθηκε βράχος. Είχαν και ιδιαίτερη αγάπη μεταξύ τους. Ήταν πάρα πολύ σημαντική η βοήθειά του και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Αν δεν είχα εκείνον τότε, δεν ξέρω τι θα έκανα…

Leave a Comment