Το φλέγον ζήτημα των ημερών δεν είναι άλλο από το νέο ειδύλλιο μέσα στην ελληνική showbiz, μεταξύ της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

Ήδη τα ονόματά τους φιγουράρουν στους τίτλους των media και παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι αποφεύγουν να κάνουν την οποιαδήποτε δήλωηση, φίλοι και συνεργάτες τους είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πρώτα σχόλια.Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος και συνεργάζεται αυτό το διάστημα με την γνωστή τραγουδίστρια στην Κύπρο μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» τόσο για τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, όσο και για την φημολογούμενη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.
«Είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της στους φίλους της και στους στενούς της συνεργάτες και ήταν πολύ όμορφη και γλυκιά αυτή η κίνηση προς εμάς. Το αντιμετώπισε πολύ θαρραλέα», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.
Σχετικά με τα κοινά στιγμιότυπα με τον Βασίλη Μπισμπίκη, που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχολίασε: «Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ διακριτικός, δεν μου έχει μιλήσει ακόμη και δεν της μίλησα κι εγώ για αυτό. Όταν θα νιώσει κάποιος την ανάγκη να το πει, αν ισχύει -που πιθανολογούμενα ισχύει, εφόσον έχουμε δει και πράγματα- όταν μου μιλήσει και μου δώσει το δικαίωμα να μιλήσω, τότε ναι, θα σας πω. Αλλά τώρα δεν μου έχει μιλήσει καν. Λαμπερή όμορφη και ανανεωμένη, ένιωθε από τον Ιούλιο απ’ όταν ξεκινούσαμε. Είχε έναν αέρα ελευθερίας, τώρα συνεχίζει να τον έχει».
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *