Μια άτυπη κόντρα για το ποιος είναι καλύτερος φαίνεται να έχει ξεσπάσει μεταξύ των Rolling Stones και των Beatles, με αφορμή την δήλωση του θρυλικού «σκαθαριού» Πολ Μακάρτνεϊ που χαρακτήρισε το συγκρότημα του Μικ Τζάγκερ ως μια «blues cover μπάντα», υποστηρίζοντας ότι οι Beatles ήταν εμμέσως πλην σαφώς «καλύτεροι».

«Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να το πω, όμως νομίζω ότι οι Stones είναι μια blues cover μπάντα» ανέφερε ο McCartney. «Νομίζω ότι το δικό μας εύρος ήταν μεγαλύτερο από το δικό τους» συμπλήρωσε μιλώντας για τη μουσική κληρονομιά των Beatles σε συνέντευξή του στο περιοδικό New Yorker.Υπάρχουν πολλές διαφορές και αγαπώ πολύ τους Stones, όμως οι Beatles ήταν καλύτεροι» είχε αναφέρει τότε.

Ο Μικ Τζάγκερ είχε απαντήσει σε podcast της Apple Music, λέγοντας «Δεν υπάρχει κάποιος διαγωνισμός. Η μία μπάντα είναι εξαιρετικά τυχερή ώστε να παίζει ακόμα σε στάδια, ενώ η άλλη δεν είχε προλάβει αυτού του είδους την επιχείρηση».Αρχίσαμε να δίνουμε συναυλίες στα στάδια της δεκαετίας του 1970 και δίνουμε ακόμα. Αυτή είναι η πραγματική μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο συγκροτημάτων… Ένα συγκρότημα είναι απίστευτα τυχερό να παίζει ακόμα σε στάδια, ενώ το άλλο συγκρότημα δεν υπάρχει» είχε πει ο Τζάγκερ και συνέχισε την… κόντρα και κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο «SoFi Stadium» του Λος Άντζελες την Πέμπτη, όπου παραβρέθηκαν πληθώρα διασημοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των Μέγκαν Φοξ, Lady Gaga και Λεονάρντο Ντι Κάπριο.
 Ο τραγουδιστής των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ, απάντησε με ειρωνική διάθεση στα πρόσφατα υποτιμητικά σχόλια του Πολ ΜακΚάρτνεϊ για το βρετανικό ροκ συγκρότημα. «Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ είναι εδώ. Θα έρθει μαζί μας στο συγκρότημα blues”
 
[youtube url=”https://youtu.be/MZfYr_W30MU”]
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *