Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις κρυφές πτυχές του εαυτού του σήμερα, αλλά και τον χωρισμό που τον πλήγωσε, όταν ήταν νεώτερος.
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, που συνέβη στα 20 του χρόνια.Όπως περιέγραψε: «Κάποια στιγμή, είχα χωρίσει από μία σχέση, όταν ήμουν 20 χρονών και ήμουν στα πατώματα, χάλια. Ζούσα το δράμα μου και έλεγα ότι θα πεθάνω που χώρισα, και μου λέει η μητέρα μου: “Γιατί κλαις;”. Της είπα και τότε γυρνάει και λέει: “Πολύ καλά, η φωνή σου θα γίνει τέλεια, πιο ερωτική. Το χρειαζόσουν, θα γίνεις ολοκληρωμένος τώρα”. Και τελικά είχε δίκιο».
Στην συνέχεια, ο Θοδωρής Φέρρης αναφέρθηκε στην προσωπικότητά του και όπως αποκάλυψε, είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος, που δεν δίνει καμία σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. «Δεν με ενδιαφέρουν τα μαλλιά και τα ρούχα.Και με τις πιτζάμες αν έπρεπε να βγω σε ένα παγκάκι, θα το έκανα. Για τρία χρόνια φορούσα στην πίστα το ίδιο μπλουζάκι. Ήταν σαν το γούρι μου και με βόλευε πάρα πολύ», εξήγησε.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *