Στους Παξούς βρίσκεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αυτή την περίοδο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του σειράς «Ο Δάσκαλος», την οποία θα δούμε στο MEGA, την Άνοιξη του 2022. 
Φυσικά, μαζί με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη της σειράς βρίσκονται και οι πρωταγωνιστές του σίριαλ, οι οποίοι κάνουν καθημερινά εντατικά γυρίσματα.Ανάμεσά τους και η Χαρούλα Αλεξίου, η οποία θα ενσαρκώσει έναν ιδιαίτερο ρόλο στον «Δάσκαλο».Η σπουδαία ερμηνεύτρια δημοσίευσε χθες, Παρασκευή, μία υπέροχη φωτογραφία, όπου εκείνη και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εμφανίζονται από το παράθυρο μίας πετρόκτιστης οικίας.Στη λεζάντα του εν λόγω στιγμιότυπου σημείωσε: «Σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Τι τύχη να δουλεύεις με υπέροχα πλάσματα».
Πριν μερικές εβδομάδες ο 45χρονος σεναριογράφος είχε δηλώσει σχετικά με την συμμετοχή της Χαρούλας Αλεξίου στον «Δάσκαλο»:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα έλεγε το “ναι”. Την πήρα τηλέφωνο και της ζήτησα αν μπορεί να διαβάσει τρία επεισόδια, γιατί έχω σκεφτεί κάτι. Είδε τον ρόλο, της άρεσε και μου είπε “ναι”.
Όλο ξεκίνησε από μία ημέρα που έγραφα το πρώτο επεισόδιο και άκουσα ένα τραγούδι της. Έτσι άρχισα να φτιάχνω εικόνες και μία ηρωίδα μέσα από αυτό το τραγούδι.
Μετά σκέφτηκα τι ενδιαφέρον που θα έχει αν αυτή την ηρωίδα την ενσαρκώσει η Χαρούλα Αλεξίου».
 
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *