Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την πανδημία του κορονοϊού κι αν φοβάται για το γεγονός πως πλέον που άρχισε τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό μαγαζί, θα υπάρχουν στιγμές που θα είναι εκτεθειμένος σε αρκετούς ανθρώπους.
«Μέσα από αυτή την κατάσταση που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια, πρέπει να βγούμε πιο σοφοί και πιο έμπειροι», υποστήριξε ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνέχισε: «Κάποια στιγμή θα βρεθούμε σε μια καινούρια πραγματικότητα, όπου θα συνεχίσει να υπάρχει ο κορονοϊός – δεν θα φύγει, δεν θα τον ξεχάσουμε», τόνισε. Έπειτα χαρακτήρισε την πανδημία και τις αλλαγές που έχουν υποστεί οι ζωές των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη, «μάθημα». «Ο κορωνοϊός είναι ένα μάθημα. Είμαι εμβολιασμένος και σύντομα θα κάνω την τρίτη δόση», αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος.
 
 
 
Τέλος, αναφέρθηκε σ’ ένα προβληματισμό του που προκαλείται από τους διαχωρισμούς που βλέπει στην κοινωνία αυτή την εποχή. «Στενοχωριέμαι που βρήκαμε ακόμα ένα λόγο για να διαχωριστούμε. Σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά ένα παραπάνω εδώ εμείς οι Έλληνες. Έχουμε τις ομάδες μας, έχουμε τα πολιτικά μας, έχουμε τα πιστεύω μας… Τώρα βρήκαμε κι άλλο λόγο να διαχωριστούμε και αυτό θέλω να επισημάνω πως θα πρέπει να αφήσουμε το τί μας χωρίζει και να δούμε τί είναι αυτό που μπορεί να μας ενώσει», δήλωσε.

Leave a Comment